Spletni program

Lahkotno in zdravo telo

5 energijskih aktivacij, ki bodo za vedno spremenile tvoj odnos do telesa, ga  pomladile, regenerirale, ti prinesle svežo in vitalno energijo.

Tvoje celice so žive in se ves čas spreminjajo. Na njih vpliva tako primarna hrana (pijača, hrana) kot sekundarna hrana (čustva, misli, odnosi, okolje).

S čim hraniš svoje telo? S kakšno energijo? Če ga hraniš z energijo, ki jih podpira, bo to vidno navzven, predvsem pa bo tvoje počutje drugačno. In obratno, če ga hraniš z energijo, ki ga ne podpira, je tudi to vidno in občutno.

Na koncu oziroma na začetku je vse energija – tu se vse začne in zato je smiselno vse spremembe delati točno tukaj. Ali veš, da je tudi bolezen najprej vidna v tvojem energijskem polju (prej preden je vidna na fizičnem telesu)? Za to že obstajajo naprave, ki nam to pokažejo.

Velikokrat nismo zavestni pri tem, kako uporabljamo svojo energijo, kje jo izgubljamo in kako tuja energija vpliva na nas. Opazimo sicer posledice tega na svojem telesu (kot je npr. utrujenost, slabo počutje, fizične težave, težave s spanjem, stres, prekomerna teža), pa ne vemo točno, kaj s tem narediti, kako to spremeniti.

Velikokrat nismo zavestni pri tem, kako uporabljamo svojo energijo, kje jo izgubljamo in kako tuja energija vpliva na nas.

Opazimo sicer posledice tega na svojem telesu (kot je npr. utrujenost, slabo počutje, fizične težave, težave s spanjem, stres, prekomerna teža), pa ne vemo točno, kaj s tem narediti, kako to spremeniti.

Zato te vabim na 5 izjemno močnih energijskih aktivacij, ki delujejo tako na podzavestni kot zavestni ravni in ti bodo pomagale pri tem, da v svojem telesu in življenju občutiš ter zaživiš lahkotnost, harmonijo, mir, radost, veselje in optimalno zdravje – da tvoje celice pokajo od zdravja in vitalnosti.

Te aktivacije so velikokrat občutiti kot neka močna meditacija. Pri aktivacijah uporabim vse moje dolgoletno pridobljeno znanje in izkušnje iz različnih področij, intuitivno se povežem s skrivnostmi in modrostmi Vesolja in vas popeljem na čarobno popotovanje, ki topi omejitve, blokade in odpira nove prostore čarobnosti in možnosti.

Že ob prvi aktivaciji se zgodi alkimija. Večkrat kot poslušaš posnetke, globlje gre sprememba. Zato ti posnetki ostanejo. Ker želim, da se tvoje celice ves čas kopajo v novih energijah, da se tvoja podzavest re-programira na lahkotnost in zdravje. V kolikor tega ta trenutek ne izkušaš, pomeni, da si sprejel-a neko drugo resničnost in navade, ki tega ne prinašajo. S poslušanjem posnetkov dobiš jasnost, kako kreiraš svojo resničnost, svoje telo in kaj ter kako narediti, da bo tvoje telo lahkotno in zdravo.

Kako vse skupaj poteka?

Program v celoti poteka preko spleta, preko spletne učilnice, do katere dobiš dostop po plačilu programa. Ta program je bil posnet v živo, v spletno učilnico pa so naloženi vsi posnetki.

Dobiš 5 različnih vaj v obliki video posnetkov, ki trajajo od 30 do 40 minut.

To so vaje, ki jih potem lahko delaš redno oziroma občasno. Z njimi lahko začneš dan, jih poslušaš pred spanjem, medtem ko pospravljaš, se sprehajaš ali se voziš v avtu. To je investicija, ki se ti bo mnogokratno obrestovala.

Spodaj si lahko prebereš nekaj povratnih informacij mojih strank, ki so bile del skupine, ki je program delala v prvi izvedbi.

Cena programa: 110 €

POPUST – 40 %

Cena s popustom: 66 €

Popust velja še:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Mnenja udeležencev: