ADIJO, STRES IN TEŽA!

To je edinstveni transformativni 6-tedenski program, preko katerega ti bo postalo kristalno jasno, kako sta povezana stres in teža – tako fizična, kot psihična (čustvena, miselna in tudi tista, ki jo povzemaš od okolice). Kako vpliva stres na naš organizem. In kako se tega seveda znebiti!

Pomembno je, da tvoj um razume, kako stvari delujejo, da boš potem z veseljem meditirala (kar boš itak že zaradi tega, ker se boš že po prvi meditaciji sprostila in se bo spremenilo tvoje počutje in energija). Sprememba se namreč še ne zgodi sama od sebe zaradi razumevanja. Sprememba se bo zgodila, ko boš na podzavestni ravni re-programirala svoje telo, možgane in se sprostila. To bova naredili s tvojo bodočo najljubšo meditacijo. To, da se po tej meditaciji dejansko pojavijo fizične spremembe v frontalnem možganskem korteksu je znanstveno razvidno in dokazano! Znanstveno dokazano se tudi zgodi sinhronost med desno in levo možgansko polovico, česar v zavestnem stanju ni. Razlika med to meditacijo in hipnozo je v tem, da med hipnozo podzavestno dostopamo in ciljamo na desno možgansko polovico, tu pa se med meditacijo dejansko zgodi povezava med obema.

Ta meditacija je drugačna od vseh, ki si jih poskusila kadarkoli prej. Globoko bo sprostila tvoje telo in ga regenerirala. Sprostila bo tvoje energijske, čustvene in mentalne blokade. Tvoje čakre se bodo očistile in zasijale. Pomagala ti bo sprostiti vzorce in prepričanja, ki jih več ne potrebuješ. V stanju globoke sproščenosti bova posadili nova semena – delali bova namensko. Zato je tudi učinek te meditacije toliko večji. Najboljša novica pa je ta, da je ta meditacija zares preprosta. Najtežje ti bo ostati budna. Pa tudi, če boš zaspala, bo to očitno tisto, kar bo tvoje telo takrat najbolj potrebovalo. In meditacija učinkuje kljub temu. Kako je lahko še bolje kot to?

Morebitni stranski učinki tega programa so še:

❤️ pomlajen videz,

❤️ izguba fizične teže (v kolikor je povezana s stresom in nesprejemanjem / nerazumevanjem potreb telesa),

❤️ izboljšanje zdravja,

❤️ odprava depresije in anksioznosti.

Splošno boljše počutje, boljši in globlji spanec, občutno manj stresa, napetosti, več notranjega miru, manj vsesplošne teže, več lahkotnosti v telesu in življenju, več ljubezni do sebe in svojega telesa, večje sprejemanje sebe, zadovoljstvo s sabo in življenjem pa ti ZAGOTAVLJAM.

S tem programom diham, ker te razumem. Čez vse, kar greš trenutno ti, sem šla tudi sama. Prepričana sem, da me je Yoga Nidra rešila pred izgorelostjo, saj sem samozaposlena mamica v enostarševski družini. Moj otrok je bil dolgo časa nespeč. Poleg tega sem v času, ko sem imela malega otroka na noge sama postavljala tudi svoje podjetje. Pred tem sem se cca deset let vrtela v začaranem krogu odvečnih kilogramov. In sedaj imam že cca 7 let približno isto težo. Predvsem pa se dobro počutim v svojem telesu in se (ter ga) imam rada. Nisem več v boju z nobeno hrano. Jem (lahko) vse, kar želim. In kadar želim. In s tabo bom delila vsa orodja in spoznanja, kako sem prišla do tega in kaj mi je to onemogočalo. Toliko na kratko.

Na dolgo pa ti vse razložim v 6 tednih, ko te popeljem skozi tvojo lastno transformacijo.

Kako bo program potekal? Videvali se bova vsak četrtek od 18ih do 20ih preko Zoom-a na delavnici in meditaciji. In vsak ponedeljek od 18.30 do 19.30 na vadbi pilates – joge. Če ti ure in dnevi ne ustrezajo, ne skrbi, boš dobila posnetke. Posnetki delavnic in Yoga Nidre ti ostanejo za vedno, posnetek vadbe pa je na voljo za ogled 7 dni. Če boš imela vmes vprašanja, mi jih boš poslala na mail in bom na njih odgovorila na naslednjem srečanju.

Program vključuje:

🧘 6 x 2-urnih srečanj (vsakič 45 minut delavnica, cca 40 minut Yoga Nidra in čas za pogovor / vprašanja (30 minut)

🕉️ 6 vodenih meditacij (ki ti ostanejo za vedno, saj dobiš posnetke)

🤸‍♀️ 6 vodenih vadb pilates – joge (online) v živo

Zakaj in kako program deluje?

Zato, ker bova dostopali direktno do tvoje podzavesti, kjer se skrivajo razlogi, zakaj ti vse tisto, kar si želiš, ne uspe. Poleg tega nam to, da smo preveč v glavi in se ne znamo sprostiti, biti prisotni v trenutku, zares sproščeni, zaupati življenju, in poleg tega po možnosti še ne spimo dovolj in kvalitetno, ustvarja stres in napetosti. To, da dobiš posnetke, je poseben bonus in darilo, saj je za resnično re-programiranje potrebno meditacije poslušati večkrat. Vsakič bo meditacija malce drugačna. Vsakič bo vsebovala različne tehnike za sproščanje stresa in teže. Po srečanju boš prejela posnetek in priporočam ti, da do naslednjega srečanja vsak dan poslušaš meditacijo. Ko dobiš novo, poslušaš to. In tako dalje vse do 6. tedna. Priporočam ti, da z meditacijami nadaljuješ tudi po koncu programa.

In druga pomembna stvar je ta, da se bova pred meditacijo vedno pogovorili in ti bom pomembne stvari razložila. Tudi preko lastnih primerov. S tabo bom delila tudi nasvete, kaj in kako spremeniti tudi v vsakdanjem življenju. Sprememba bo seveda večja in hitrejša, če boš naredila premike tudi zavestno.

Kombinacija dela na podzavestni in zavestni ravni zagotovo vedno prinese rezultate.

Dodaten bonus je še vadba pilates – joge. Ja, res si želim ti dati največ, kar lahko in hkrati se veselim tvojih uspehov. Podarjam ti še udeležbo na moji tedenski redni vadbi pilates-joge. Tu posnetkov ne bo, ampak moraš biti z mano v živo oziroma v kolikor ti termin ne ustreza, dobiš dostop do posnetka (čas, da narediš vadbo imaš en teden). Vadba pilates – joge je pomembna za povezavo s telesom, za pretok energije, ki se zgodi s fizičnim gibanjem. Poleg tega poskrbi za moč mišic, razteznost in dobro počutje ter samopodobo. Moja vadba je tudi anti – stresna.

Program je tako resnično integrativno zasnovan, saj se bova spremembe lotili celostno – fizično, mentalno, duhovno – energijsko in čustveno.

Sedaj te pa že zelo zanima cena, kajne?

287 € za celoten program z vsemi bonusi. Plačaš lahko tudi v dveh obrokih. Če plačaš v dveh obrokih, prvi del plačaš pred začetkom programa in drugi del v roku enega meseca od začetka programa. V primeru plačila v celoti, plačaš pred začetkom programa vse v celoti. Če boš plačala v dveh obrokih, se mi prosim prijavi na mail: polona@polonaplesec.si, ker sistem ne omogoča plačila na obroke. Se bova dogovorili individualno. Piši mi tudi, če te še karkoli zanima. Lahko me tudi pokličeš na 041-276-884.

Tako navdušena sem nad tvojo spremembo, da že komaj čakam, da začneva!

Tudi ti? Če da, ne čakaj in oddaj prijavo takoj.

Čaka te novo, lahkotno življenje in telo!

Zato, ker razumem, da me pred začetkom moraš začutiti in prepoznati, če je moja energija tisto, kar ti je lahko v doprinos in da se seznaniš z Yoga Nidra meditacijo, imaš spodaj posnetek Yoga Nidra meditacije za sproščanje napetosti. Meditacija se dela v leže, zato se udobno namesti, prepusti in uživaj.

Pa se vidiva 14.1.2021, če začutiš, da je to to, kar potrebuješ. Zaupaj, da VEŠ. 🙂

Datum

14 01 2021 - 22 02 2021
Ongoing...

Ura

18:00 - 20:00

Cena

287 €

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Preko spleta
Polona Plešec

Facilitatorka

Polona Plešec
Tel.
041-276-884
Email
polona@polonaplesec.si
PRIJAVI SE
No event found!

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.