Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Celični spomin

11 decembra, 2019 @ 10:00 dop - 1:00 pop

€50

Dobrodošli na delavnico Access Consciousness telesnega procesa CELIČNI SPOMIN, ki ga sama zelo pogosto uporabim pri kakšnih manjših poškodbah – tudi pri otroku (opeklina, ureznina, padec…), saj omogoči hitro regeneracijo celic. Uporabljamo pa ga tudi na brazgotinah (novih in starejših), ki so lahko zunanje ali notranje (zaradi operacij). S tem se vidnost naših brazgotin zmanjša. Pomaga tudi pri hitrejši regeneraciji po zlomih. Izjemno priporočljivo je, da ga uporabite tudi če ste imeli kakršnokoli nesrečo ali poseg v preteklosti (tudi če ni več fizičnih vidnih znakov te poškodbe – če so, pa sploh).

Naše celice imajo namreč spomin in s tem procesom celicam omogočimo, da se povrnejo nazaj v svoje prvotno stanje. Na ta način brišemo spomin na travmo, kjer ga celice niso opustile.

Tretma se izvaja s polaganjem rok na prizadeta mesta. To omogoči celicam, da se odklenejo iz stališč, v katera so bile zaklenjene, ko so izkusile šok, travmo, poškodbo. S tem procesom gredo nazaj v prvotno stanje in začnejo delovati na način, kot naj bi delovale. Tehnika pomaga telesu, da si opomore od poškodb, tako, da se lahko telo pozdravi samo. Celični spomin briše spomin na travmo, ki ga celice niso opustile.

To znanje nam bi moralo biti vsem dostopno, da lahko hitro pomagamo sebi, otrokom, bližnjim ali strankam ob akutnih boleznih in poškodbah, pomaga pa tudi pri vseh ostalih načinih zdravljenja in obolenjih.

Z udeležbo na delavnici dobite certifikat, kar vam omogoči da proces izvajate tudi na strankah, vsekakor pa na domačih in na sebi.

Če pride z vami na delavnico otrok, je delavnica zanj do 15. leta brezplačna. 16. in 17. – letniki pa plačajo polovično ceno.

Nujno se na delavnico prej prijavite na telefon: 041-276-884 ali e-mail: polona@polonaplesec.si.

Delavnico vodim Polona Plešec. Sem Access Consciousness Bars, Facelift in facilitatorka telesnih procesov. Sicer pa raziskovalka možnosti in celostnega dobrega počutja. Vedno so me zanimale alternativne možnosti zdravljenja in življenja. Od nekdaj me je zanimal človek in naša razmišljanja, čustvovanja, psihološki odzivi in vzorci, zato sem tudi študirala izobraževanje odraslih, kjer sem imela veliko predmetov, povezanih s sociologijo in psihologijo. Preko joge in ostalih športnih dejavnosti sem se povezala s telesom in ugotovila, kako pomembno je, da ga vključimo v svoje življenje, delovanje in ga znamo slišati. Ter negovati. Prav to počnemo preko vseh telesnih procesov Access Consciousness. Spoznavamo pa tudi svoje lastne zdravilne sposobnosti in zdravilne sposobnosti naših teles, ki me vsakič znova osupnejo. Vse, kar obstaja na fizični ravni, se najprej začne na energijski. Če stvari spremenimo na energijski ravni, jih spremenimo tudi fizično. Uradna medicina dela samo na fizični ravni in je lahko pri določenih primerih zelo uspešna, a veliko stvari ima svoje vzroke drugje. S tem procesom vplivamo na telo in življenje celostno.

Podrobnosti

Datum:
11 decembra, 2019
Čas:
10:00 dop - 1:00 pop
Cena:
€50
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Velenje – studio Gaia (joga)
Stari trg 26
Velenje,

Organizator

Polona Plešec
Telefon:
041-276-884
Email:
polona@polonaplesec.si

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.