Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Demolekularna manifestacija, molekularna demanifestacija

12 novembra, 2019 @ 5:30 pop - 8:30 pop

€50

Resnična čarobnost v življenju je zmožnost spremeniti ali transformirati karkoli.

Ko zastavite vprašanje, ustvarite vibracijsko demolekularno manifestacijo resničnosti. Vprašanje je namenjeno porajanju. Ustvarja možnosti, ne omejitev.

Demolekularna manifestacija je proces, preko katerega komunicirate z molekulami in zahtevate, da spremenijo, kar trenutno so. Pomeni kreiranje nečesa, kar pred tem ni obstajalo.Dejanko molekule prestrukturirate tako, da se manifestirajo kot nekaj drugačnega.

Molekularna demanifestacija pa pomeni odstranjevanje nečesa, kar obstaja. S tem procesom povzročite, da nekaj kar obstaja, izgine – spet tako, da govorite z molekulami. To lahko na primer naredite za tumorje ali za nezaželene nosečnosti.

Demolekularno manifestacijo in molekularno demanifestacijo lahko uporabljamo za izničevanje tumorjev, degeneriranih kosti, cist, peg, znamenj, artritisa, celulita, ledvičnih kamnov in podobno.

Ugodno deluje na celo telo, saj se na nivoju molekul spremeni vse, kar je potrebno, da telo zaživi v svojem polnem potencialu.

Igranje in raziskovanje s tem procesom je začetek tega, da postanete alkimist, kar resnično ste.

Prijava je NUJNA na telefon: 041-276-884 ali e-mail: polona@polonaplesec.si. Ob prijavi prosim napišite tudi svojo telefonsko številko (z imenom in priimkom).

Delavnico vodim Polona Plešec. Sem Access Consciousness Bars, Facelift in facilitatorka telesnih procesov. Sicer pa raziskovalka možnosti in celostnega dobrega počutja. Vedno so me zanimale alternativne možnosti zdravljenja in življenja. Od nekdaj me je zanimal človek in naša razmišljanja, čustvovanja, psihološki odzivi in vzorci, zato sem tudi študirala izobraževanje odraslih, kjer sem imela veliko predmetov, povezanih s sociologijo in psihologijo. Preko joge in ostalih športnih dejavnosti sem se povezala s telesom in ugotovila, kako pomembno je, da ga vključimo v svoje življenje, delovanje in ga znamo slišati. Ter negovati. Prav to počnemo preko vseh telesnih procesov Access Consciousness. Spoznavamo pa tudi svoje lastne zdravilne sposobnosti in zdravilne sposobnosti naših teles, ki me vsakič znova osupnejo. Vse, kar obstaja na fizični ravni, se najprej začne na energijski. Če stvari spremenimo na energijski ravni, jih spremenimo tudi fizično. Uradna medicina dela samo na fizični ravni in je lahko pri določenih primerih zelo uspešna, a veliko stvari ima svoje vzroke drugje. S tem procesom vplivamo na telo in življenje celostno.

Podrobnosti

Datum:
12 novembra, 2019
Čas:
5:30 pop - 8:30 pop
Cena:
€50
Dogodek Category:

Organizator

Polona Plešec
Telefon:
041-276-884
Email:
polona@polonaplesec.si

Prizorišče

Dvorana BM – kozmetični studio
Dunajska cesta 63 Slovenija + Google Map

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.