Loading Events

« All Events

Demolekularna manifestacija, molekularna demanifestacija

22. maja, 17:00 - 20:00

100,00€

Dobrodošli na delavnico telesnega procesa Access Consciousness!

Resnična čarobnost v življenju je zmožnost spremeniti ali transformirati karkoli.

Ko zastavite vprašanje, ustvarite vibracijsko demolekularno manifestacijo resničnosti. Vprašanje je namenjeno porajanju. Ustvarja možnosti, ne omejitev.

Demolekularna manifestacija je proces, preko katerega komunicirate z molekulami in zahtevate, da spremenijo, kar trenutno so. Pomeni kreiranje nečesa, kar pred tem ni obstajalo. Dejansko molekule prestrukturirate tako, da se manifestirajo kot nekaj drugačnega.

Molekularna demanifestacija pa pomeni odstranjevanje nečesa, kar obstaja. S tem procesom povzročite, da nekaj kar obstaja, kar je v telesu na ali telesu odveč, izgine – spet tako, da govorite z molekulami.

Demolekularno manifestacijo in molekularno demanifestacijo lahko uporabljamo za izničevanje tumorjev, degeneriranih kosti, cist, peg, znamenj, artritisa, celulita, ledvičnih kamnov in podobno.

Ugodno deluje na celo telo, saj se na nivoju molekul spremeni vse, kar je potrebno, da telo zaživi v svojem polnem potencialu.

Igranje in raziskovanje s tem procesom je začetek tega, da postanete alkimist, kar resnično ste.

Za delavnico NI NOBENIH PREDPOGOJEV. Udeležijo se je lahko tudi otroci.

Do 15. leta lahko z vami pridejo na delavnico brezplačno, 16 in 17. – letniki pa plačajo polovično ceno.

Proces deluje tudi na ŽIVALI.

Delavnica je praktične narave. Proces 1x izvajate (se ga naučite izvajati) in ga 1x prejmete. Po delavnici proces znate in ga lahko delate sebi, domačim ali tudi na strankah. Proces deluje energijsko, delamo ga s polaganjem rok po telesu (preko obleke).

Spodaj si lahko ogledate VIDEO predstavitev, kjer sem o telesnih procesih razložila malce več in jih primerjala tudi z Access Bars-i.

 

Podrobnosti

Date:
22. maja
Time:
17:00 - 20:00
Cena:
100,00€
Event Category:

Venue

InHarmony
Tbilisijska ulica 83a
Ljubljana,1000
+ Google Map

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Demolekularna manifestacija, molekularna demanifestacija
100,00
Unlimited