Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Demolekularna manifestacija, molekularna demanifestacija

oktober 8 @ 5:30 pop - 8:30 pop

€50

Resnična čarobnost v življenju je zmožnost spremeniti ali transformirati karkoli.

Ko zastavite vprašanje, ustvarite vibracijsko demolekularno manifestacijo resničnosti. Vprašanje je namenjeno porajanju. Ustvarja možnosti, ne omejitev.

Demolekularna manifestacija je proces, preko katerega komunicirate z molekulami in zahtevate, da spremenijo, kar trenutno so. Pomeni kreiranje nečesa, kar pred tem ni obstajalo.Dejanko molekule prestrukturirate tako, da se manifestirajo kot nekaj drugačnega.

Molekularna demanifestacija pa pomeni odstranjevanje nečesa, kar obstaja. S tem procesom povzročite, da nekaj kar obstaja, izgine – spet tako, da govorite z molekulami. To lahko na primer naredite za tumorje ali za nezaželene nosečnosti.

Demolekularno manifestacijo in molekularno demanifestacijo lahko uporabljamo za izničevanje tumorjev, degeneriranih kosti, cist, peg, znamenj, artritisa, celulita, ledvičnih kamnov in podobno.

Ugodno deluje na celo telo, saj se na nivoju molekul spremeni vse, kar je potrebno, da telo zaživi v svojem polnem potencialu.

Naučili se bomo tudi kako spremeniti hrano, vodo oziroma okus. Z dodatkom procesa odstranjevanje in izkoreninjanje strupenih mešanic lahko vodi in telesu odvzamemo klor, aluminij in težke kovine.

Igranje in raziskovanje s tem procesom je začetek tega, da postanete alkimist, kar resnično ste.

Prijava je NUJNA na telefon: 041-276-884 ali e-mail: polona@polonaplesec.si. Ob prijavi prosim napišite tudi svojo telefonsko številko (z imenom in priimkom).

Podrobnosti

Datum:
oktober 8
Čas:
5:30 pop - 8:30 pop
Cena:
€50
Dogodek Category:

Organizator

Polona Plešec
Telefon:
041-276-884
Email:
polona@polonaplesec.si

Prizorišče

Dvorana BM – kozmetični studio
Dunajska cesta 63 Slovenija + Google Map

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.