Loading Events

« All Events

El Dorado

24. aprila, 17:00 - 20:00

100,00€

Če te privlači vibracija zlata, neskončnega obilja, lahkotnosti v telesu in življenju, te vabim na delavnico novejšega telesnega procesa Access Consciousness Legenda El Dorada, ki nas poveže z vsem naštetim. 

Poleg tega pomaga pri bolečinah v hrbtenici (išias, ledveni del, zgornji del hrbta), organih in vpliva na pomlajevanje ter regeneracijo telesa.

Kaj bo proces ustvaril za vsakega posameznika, je edinstvena izkušnja. Prejemanje in podarjanje procesa je negovalno in sproščujoče, med njim opustimo nakopičen psiho – fizični stres. Aktivirajo se samozdravilne sposobnosti naših teles.

Delavnica poteka tako, da se po kratkem uvodnem delu razdelimo v pare in proces 1x prejemate in 1x izvajate. Par dobite na delavnici. Seveda lahko pridete tudi s kom od vaših bližnjih, če ga to zanima. Po delavnici proces znate in lahko nadaljujete z izvajanjem tega procesa na sebi ali na drugih (tudi na strankah). Proces se izvaja s polaganjem rok na priporočena mesta (preko oblačil). Ko proces prejemate, ležite na masažni mizi. Ko ga delate, zraven udobno sedite. Potem doma si lahko ta proces izvajate kjerkoli želite. Lahko ga delate sami sebi, vašim bližnjim ali celo živalim. Dobite tudi potrdilo o znanju tega procesa, zato ga lahko izvajate tudi na strankah.

Za otroke do 15. leta v spremstvu staršev (ali drugega odraslega) je delavnica brezplačna. Za 16. in 17. letnike je cena delavnice polovična. Polovična cena velja tudi za ponavljanje delavnice.

PREDZNANJE za to delavnico NI potrebno.

Spodaj si lahko ogledate video, kjer povem malce več o telesnih procesih in o razliki med njimi in Access Bars-i.

Podrobnosti

Date:
24. aprila
Time:
17:00 - 20:00
Cena:
100,00€
Event Category:

Venue

InHarmony
Tbilisijska ulica 83a
Ljubljana,1000
+ Google Map

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
El Dorado
100,00
Unlimited