Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Let’s play with money

15. aprila, 19:30 - 21. aprila, 20:00

77,00€

Denar in igra, denar in lahkotnost, gre to skupaj? Ali mora biti denar povezan s tabuji, s težo, z muko, z garanjem, s prevarami? Kakšna so tvoja prepričanja o denarju, kakšne so tvoje izkušnje z denarjem?

Kolikokrat pripisujemo denarju veliko preveč pomena in tudi sodb?

Kolikokrat delamo denar večji od sebe in moči naših izbir?

Kolikokrat pozabimo, da je čarovnija mogoča na vseh področjih, tudi na denarnem?

Če čutiš, da je čas, da v svoje življenje vneseš več energije igrivosti in lahkotnosti, predvsem na denarnem področju, te vabim, da se prepustiš, sprostiš in priključiš na našem skupnem igrišču.

Družili se bomo preko spleta, v Fb skupini.

Naša igra bo trajala vsak dan, od ponedeljka do nedelje – 7 dni. Začnemo ob 19.30 in končamo okrog 20ih. V kolikor ti ura ne ustreza, se lahko igraš v posnetkih. Ker ti ostanejo. Takoj, ko se srečanje v živo konča, je v skupini posnetek, ki ga lahko kadarkoli pogledaš. Dostop do skupine imaš po končanem programu še 3 mesece, tako da lahko vaje še velikokrat ponavljaš.

Kaj bomo sploh počeli?

Menjali bomo naš pogled na denar, naš odnos do denarja, naše občutke in čustva povezana z njim. Spustili bomo kontrolo, navezanost na rezultate in si zamišljali, da je življenje zgolj igra. Opustili bomo resnost in težke energije.

Kako bomo to počeli?

Z različnimi energijskimi tehnikami in vajami, ki te bodo postavile v vibracijo magneta za denar. Ta trenutek na svetu obstaja več kot dovolj denarja. V Vesolju ni pomanjkanja. Pomanjkanje je samo v naših glavah. V programu, ki so nam ga naložili, da ostajamo majhni in nemočni.

Ta trenutek obstaja nešteto možnih izbir in možnosti zate in za tvoje življenje. Vidiš pa samo tiste, ki so usklajene s tvojo trenutno vibracijo. Ko zamenjaš vibracijo, se pokažejo nove možnosti. Predstavljaj si to kot TV programe. Istočasno imaš na voljo ogromno različnih programov in tematik. Vidiš oziroma spremljaš pa tistega, ki ga izbereš. Tako je tudi v življenju. Če je tvoja izbira več denarja, več lahkotnosti, čarobnosti, radosti in igrivosti z denarjem, je tvoj program od 15. do 21.4.2024 ob 19.30 naša Fb skupina. Oziroma kadarkoli bo tebi ustrezalo, če boš delal-a po posnetkih.

Veselim se te! 💖💸

Spodaj si lahko prebereš nekaj odzivov mojih strank, ki so bile del podobnih programov. 

Tule pa je eden izmed posnetkov prejšnjih vaj:

Podrobnosti

Začetek:
15. aprila, 19:30
Konec:
21. aprila, 20:00
Cena:
77,00€
Event Category:

Venue

Online

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezerviraj dogodek are not available as this event has passed.