Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Odpri vrata obilja

11. marca - 25. marca

44,00€

Vrat obilja ne moremo odpirati s ključem pomanjkanja.

Če želiš odpreti prava vrata, rabiš pravi ključ.

Ključ pomanjkanja odpira vrata pomanjkanja, ključ obilja pa vrata obilja.

Naše misli, čustva in akcije so KLJUČ-ne. Predstavljajo ključ.

Kaj to sedaj pomeni zate?

Pomeni, da v kolikor (še) ne živiš v obilju, nimaš v rokah pravega ključa. Verjetno držiš ključ pomanjkanja v obliki strahu, dvomov, negativnih misli in prepričanj. Ti ključi so navadno dediščina naših staršev in družbe, v kateri živimo. Velikokrat so nezavedni. Kar 95% našega življenja vodi naša podzavest.

Kdor išče, ta najde. Če vprašaš po ključu obilja, ti bo dan. A v tvojih rokah bo obstal le, če si usklajen-a z vibracijo obilja. Če ne, ti pade iz rok. Kako pa priti in ostati na vibraciji obilja?

Za to pa obstajajo orodja in tehnike, ki ti jih razkrijem v našem online marčevskem programu za manifestacijo obilja.

KAKO POTEKAJO NAŠA SREČANJA?

Dobimo se preko spleta – 2x. Prvič na prazno luno, 11.3.2024 ob 19ih. Drugič na polno luno, 25.3. ob 19ih. Srečanje vsakič traja cca 90 minut. V kolikor ne moreš biti z nami v živo, imaš v vsakem primeru na voljo posnetke do 8.4.2024.

Prvič v prvem delu s tabo poleg predavanja delim rituale in orodja za spremembo. Potem sledi meditacija po metodi Joga Nidra, ki nas postopoma in na zelo lahkoten način odmakne od misli in delovanja, v čutenje in notranji mir. Zaziblje nas do theta možganskega delovanja. V tem stanju dostopamo do svoje podzavesti. Zato takrat posadimo kot semena afirmacije, ki se zasidrajo direktno v naši podzavesti in od tam vplivajo na spremembe v vsakdanjem življenju.

Joga Nidra obstaja že dolgo časa in je zato na tem področju narejenih ogromno znanstvenih raziskav, ki potrjujejo vse, kar zgoraj opisujem. Pri Joga Nidri sledim določenemu protokolu, kako vas skozi njo vodim, da postopoma in lahkotno pridete do stanja sprostitve. Tako kot obstaja protokol pri hipnozi. S tem, da je meni ljubša Joga Nidra, saj se v njej povežeta leva in desna možganska hemisfera, pri hipnozi pa ciljamo na našo desno hemisfero.

Drugič se naše srečanje zopet začne s predavanjem in drugič lahko podelite tudi svoje izkušnje in postavljate vprašanja. Karkoli je še nejasno, naslovimo. Potem nadaljujemo z meditacijo energijska aktivacija, ki je čarobna tehnika za manifestacijo želenega. Pri njej se intuitivno povežem s skupino in kanaliziram pomembne informacije in energijo, ki jo potrebujete, da odklenete in opustite omejitve ter aktivirate in v življenje privlečete tisto, kar si želite.

Vse skupaj ustvari spremembe v vaši podzavesti in na zavestni ravni. Tako energijsko kot fizično. Če seveda vse povedano upoštevate in ponavljate meditacije.

Prvič posadimo semena, z nadaljnim poslušanjem pa jih zalivate.

Srčno dobrodošli po vašo transformacijo.

Podrobnosti

Začetek:
11. marca
Konec:
25. marca
Cena:
44,00€
Event Category:

Venue

Online

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezerviraj dogodek are not available as this event has passed.