Odpri vrata obilja

Ste kdaj gledali risanko Lev, čarovnica in omara? Ko se otroci igrajo, skrijejo v omaro in slučajno odkrijejo, da je omara portal do čarobne dežele, imenovane Narnija? Sama sem oboževala to risanko! Si tudi vi želite, da bi lahko odprli vrata in pristali v čarobni deželi Obilja?

V odrasli dobi sem sama s pomočjo Access Consciousness-a ponovno obudila vero v čarobnost. Pa ne samo to. Vse več jo je v mojem življenju! Končno mi je jasno, da smo sami stvaritelji svoje resničnosti.

Ena izmed stvari, okrog katere sem imela ogromno nasprotujočih si in omejujočih prepričanj (veliko teh je bilo podzavestnih) je bilo področje denarja. Nihče me nikoli ni zares naučil ravnanja z denarjem in življenja v obilju ter hvaležnosti.

Vedno sem si želela potovati. Vedno sem vlagala vase. V izobraževanja. Knjige. Nekatera izobraževanja, ki jih izbiram, niso ravno poceni, ampak jaz se jih želim udeležiti. Vseh, ki si jih zaželim. Izbrala sem si življenje, kjer mi nikoli več ni treba skrbeti zaradi denarja, stroškov in v katerem si lahko privoščim čisto vse, kar si želim.

Glede na moje želje, sem morala zavihati rokave in pogledati vase. Spreminjanje denarne situacije in menjava vibracije strahu, dvoma, nejasnosti in pomanjkanja v hvaležnost, obilje in postati magnet za denar je nekaj, čemur sem se resnično predala.

V mojem življenju so vsa orodja, tehnike, vprašanja, čistilni izreki, ki jih bom z vami delila v tem seminarju naredili ogromne premike. Zato si jih želim deliti z vami vsemi, ki ste na tisti točki, kjer sem bila nekoč sama, ko sem si rekla, ne glede na to, kaj je potrebno, to bom spremenila!

Pokazala vam bom drugačen, lahkoten način za kreacijo in ustvarjanje sprememb. Ne bomo garali, se mučili, ne bo težko. Zabavno in magično bo!

Do sedaj niste imeli pravih ključev in niste odprli vrat. Ko enkrat odprete vrata Obilja, vidite, da vse že je. Bilo tudi prej. Samo vas ni bilo tam.

Dobrodošli na čarobno popotovanje v svet obilja.

Seminar bo potekal preko Zoom povezave, ki jo dobite pred začetkom seminarja na vaš elektronski naslov. Za spremljanje seminarja potrebujete internetno povezavo in telefon ali računalnik, preko katerega boste seminar spremljali. Seminar bom tudi snemala in po koncu dobite tudi posnetek seminarja, ki vam ostane za vedno in za večkratno poslušanje. Na voljo bom tudi za vaša vprašanja, tako da lahko seminar prilagodimo vašim izzivom in željam.

Ker sem prepričana v znanje, tehnike in orodja, ki ti jih bom na seminarju predala, nudim 100% garancijo na zadovoljstvo, kar pomeni da vam v roku 14 dni od seminarja, vrnem denar, če s seminarjem ne bi bili zadovoljni. Kar vas prosim, je le, da seminar res poslušate (raje večkrat kot enkrat) in povedano prenesete v prakso. Le tako namreč lahko obljubim rezultate. Pokažem vam vrata. Stopiti pa morate vi. In korakati dalje tudi. To je potem vaša naloga. Čeprav se stvari energijsko začnejo spreminjati takoj, že na seminarju samem. V tem je lepota orodij, ki jih bom delila z vami. Kako je lahko še boljše kot to? 😉

Vaše življenje je v vaših rokah. Kaj boste izbrali?

Veselim se vas. Dobrodošli! 💚

Datum

18 11 2020
Expired!

Ura

18:30 - 20:30

Cena

32 €

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Preko spleta
Polona Plešec

Facilitatorka

Polona Plešec
Tel.
041-276-884
Email
polona@polonaplesec.si
PRIJAVI SE
No event found!

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.