Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Korekcija vida

26 novembra, 2019 @ 5:30 pop - 8:30 pop

€80

Korekcija vida je telesni proces Access Consciousness-a, ki se izvaja z nežnim polaganjem rok.

  • Si želite boljši vid brez nošenja očal, leč ali korektivnih operacij?
  • Vam mali vzorci in slike na računalniških ekranih in telefonih povzročajo težave?
  • Imate pogosto utrujene, skeleče, srbeče oči in zaradi tega glavobole?
  • Ste na očeh doživeli kakršnokoli travmo ali vas moti določena svetloba? Morda težje vidite ponoči?

S tem procesom aktiviramo kar 15 zdravilnih energij, ki vplivajo na naše oči in sinuse  (nič več smrčanja). Izničimo naša prepričanja v zvezi s staranjem, vidom in tem, kaj je mogoče in kaj ne za nas in naš vid. Proces odlično vpliva tudi na živali in otroke. Tudi na katarakto. Otroci imajo ob udeležbi odraslega, ki za delavnico plača, delavnico brezplačno.

Proces je izjemno sproščujoč in negovalen. Dobro dene tudi, če imamo zgolj utrujene oči in ne drugih večjih težav. So pa ljudje presenečeni, koliko več jasnosti lahko dobijo v in o življenju na splošno. Videti začnemo možnosti, ki so nam bile prej skrite, stvari, ki smo jih skrivali sami pred sabo, stvari za katere smo se odločili, da je bolje jih ne videti (vedeti) in začnete živeti sebe.

Vseskozi bi lahko vse videli in vse vedeli, a smo se prilagajali okolici, jo posnemali in skozi življenje zavračali svoje potenciale, nabirali vedno več teže in fiksnih pogledov na življenje. S korekcijo vida se bomo lahko odprli videnju, vedenju, sposobnosti vida in obnovitvi oči.

Delavnico vodim Polona Plešec, univ. dipl. pedagoginja – andragoginja, Access Bars in Facelift facilitatorka in facilitatorka Access Body telesnih procesov. S pomočjo Access Consciousness delavnic in procesov sem stopila v svojo polno moč in začela spreminjati določene vzorce in področja življenja, ki jih prej z drugimi tehnikami nisem mogla preseči. Access Cosciousness mi je všeč, ker je pragmatičen, učinkovit in enostaven. V največje zadovoljstvo mi je spremljati napredek udeležencev mojih delavnic in tretmajev tako na področju zdravja kot celotnega življenja. Kaj je mogoče za vas in kaj lahko ustvarimo skupaj?

Za vprašanja sem vam na voljo po telefonu 041-276-884 ali na e-mail: polona@polonaplesec.si. Predhodne prijave so nujne na ta isti telefon ali e-mail.

Investicija v zdravje vaših oči in življenje je 80 €.

 

Podrobnosti

Datum:
26 novembra, 2019
Čas:
5:30 pop - 8:30 pop
Cena:
€80
Dogodek Category:
Dogodek Tags:

Organizator

Polona Plešec
Telefon:
041-276-884
Email:
polona@polonaplesec.si

Prizorišče

Dvorana BM – kozmetični studio
Dunajska cesta 63 Slovenija + Google Map

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.