Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Korekcija vida

september 24 @ 5:30 pop - 8:30 pop

€60

Korekcija vida je telesni proces Access Consciousness-a, ki se izvaja z nežnim polaganjem rok.

  • Si želite boljši vid brez nošenja očal, leč ali korektivnih operacij?
  • Vam mali vzorci in slike na računalniških ekranih in telefonih povzročajo težave?
  • Imate pogosto utrujene, skeleče, srbeče oči in zaradi tega glavobole?
  • Ste na očeh doživeli kakršnokoli travmo ali vas moti določena svetloba? Morda težje vidite ponoči?

S tem procesom aktiviramo zdravilne energije, ki vplivajo na naše oči in sinuse. Izničimo naša prepričanja v zvezi s staranjem, vidom in tem, kaj je mogoče in kaj ne za nas in naš vid. Proces odlično vpliva tudi na živali in otroke. Otroci imajo ob udeležbi odraslega, ki za delavnico plača, delavnico brezplačno.

Delavnica poteka tako, da se razdelimo v pare in proces 1x prejemamo in 1x izvajamo. Po delavnici proces znate in lahko nadaljujete z izvajanjem procesa na sebi ali na drugih. Dobite tudi certifikat.

Proces je izjemno sproščujoč in negovalen.

Veliko ljudi po procesu poroča tudi o več jasnosti v življenju na splošno. Začnete videti možnosti, ki so vam bile prej skrite, stvari, ki ste jih skrivali sami pred sabo, stvari za katere ste se odločili, da je bolje jih ne videti in začnete živeti sebe.

Delavnico vodim Polona Plešec, univ. dipl. pedagoginja – andragoginja, Access Bars in Facelift facilitatorka in facilitatorka Access Body telesnih procesov. S pomočjo Access Consciousness delavnic in procesov sem stopila v svojo polno moč in začela spreminjati določene vzorce in področja življenja, ki jih prej z drugimi tehnikami nisem mogla preseči. Access Cosciousness mi je všeč, ker je pragmatičen, učinkovit in enostaven. V največje zadovoljstvo mi je spremljati napredek udeležencev mojih delavnic in tretmajev tako na področju zdravja kot celotnega življenja. Kaj je mogoče za vas in kaj lahko ustvarimo skupaj?

Za vprašanja sem vam na voljo po telefonu 041-276-884 ali na e-mail: polona@polonaplesec.si. Predhodne prijave so nujne na ta isti telefon ali e-mail.

 

Podrobnosti

Datum:
september 24
Čas:
5:30 pop - 8:30 pop
Cena:
€60
Dogodek Category:

Organizator

Polona Plešec
Telefon:
041-276-884
Email:
polona@polonaplesec.si

Prizorišče

Dvorana BM – kozmetični studio
Dunajska cesta 63 Slovenija + Google Map

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.