Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Korekcija vida

27. marca, 17:00 - 20:00

100,00€

👀  Si želite boljši vid brez nošenja očal, leč ali korektivnih operacij?

👀  Vam mali vzorci in slike na računalniških ekranih in telefonih povzročajo težave?

👀  Imate pogosto utrujene, skeleče, srbeče oči in zaradi tega morda tudi glavobole?

👀  Ste na očeh doživeli kakršnokoli travmo ali vas moti določena svetloba? Morda težje vidite ponoči?

Korekcija vida je preprost, a izjemno učinkovit telesni proces Access Consciousness-a, ki se izvaja z nežnim polaganjem rok.

S tem procesom aktiviramo kar 15 zdravilnih energij, ki vplivajo na vaše oči in sinuse. Izničimo prepričanja v zvezi s staranjem, vidom in tem, kaj je mogoče in kaj ne za vas in vaš vid. Proces odlično vpliva tudi na živali in otroke. Tudi na katarakto.

Ker gre za energijski proces, je sprememba po delavnici lahko energijska in / ali fizična. Velikokrat se ljudem po delavnici razjasnijo določene stvari v njihovih življenjih, dobijo vizijo svojega življenja, se odprejo jasnovidnosti…

Kaj bo proces ustvaril za vas, je edinstvena izkušnja. Prejemanje in podarjanje procesa je negovalno in sproščujoče, med njim opustite nakopičen psiho – fizični stres. Aktivirajo se samozdravilne sposobnosti vašega telesa.

Delavnica poteka tako, da se po kratkem uvodnem delu razdelimo v pare in proces 1x prejemate in 1x izvajate. Par dobite na delavnici. Seveda lahko pridete tudi s kom od vaših bližnjih, če ga to zanima. Po delavnici proces znate in lahko nadaljujete z izvajanjem tega procesa na sebi ali na drugih (tudi na strankah).

Za otroke do 15. leta v spremstvu staršev (ali drugega odraslega) je delavnica brezplačna. Za 16. in 17. letnike je cena delavnice polovična. Polovična cena velja tudi za ponavljanje delavnice.

PREDZNANJE za to delavnico NI potrebno.

Spodaj si lahko ogledate video, kjer povem malce več o telesnih procesih in o razliki med njimi in Access Bars-i.

V kolikor vas še karkoli zanima, mi pišite na: info@polonaplesec.si

Podrobnosti

Date:
27. marca
Time:
17:00 - 20:00
Cena:
100,00€
Event Category:

Venue

InHarmony
Tbilisijska ulica 83a
Ljubljana,1000
+ Google Map

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezerviraj dogodek ni več na voljo