Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MTVSS & RNK

01. 06. 2023, 09:00 - 16:00

€80.00 – €150.00

Dobrodošli na izjemno močno energijsko zdravilno delavnico, kjer se boste naučili enega izmed najbolj uporabnih in priljubljenih telesnih procesov:

MTVSS za celostno regeneracijo in okrepitev telesa.

MTVSS odstranjuje vse programe, kjer smo svoje telo zaklenili v omejene možnosti in staranje. Telesu omogoča več lahkotnosti, energije in sproščenosti. Obnavlja naše telo in ga pomlajuje. Učinkovit je tudi pri lažjem premagovanju fizičnih naporov in pri športnih aktivnostih.

Vpliva na naše okostje, mišičje, vezivna tkiva in notranje organe. Dela se s polaganjem rok po telesu in priklicem energij. Obstajajo različni položaji rok za različne namene zdravljenja. Na delavnici bomo poskrbeli za aktivacijo imunskega sistema in regeneracijo telesa. Ta proces je izjemna podpora tudi pri rakavih boleznih.

MTVSS izboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu:

– metabolizem
– dihalni sistem
– imunski sistem
– prebavni sistem
– živčni sistem
– limfni in hormonalni sistem
 reproduktivne organe
okostje.

Torej deluje na vse v telesu.

Access Consciousness telesni procesi se delajo preko obleke, z nežnim polaganjem rok po telesu. Ko proces prejemate, ležite na masažni mizi. Procese lahko izvajajo in prejemajo tudi otroci. Delujejo pa tudi na živalih. So energijski način spreminjanja molekul v telesu. Kar vpliva na naše celotno življenje. Odprejo nas za več radosti in lahkotnosti v telesu in povečajo našo voljnost prejemanja.

RNK pa je telesni proces, s katerim lahko odpravite posledice cepljenj, testiranj oziroma vse (poskuse) spremembe RNK in kontrole, ki so so se v telesu zgodile zaradi vnosa različnih kemičnih substanc (npr.cepivo), pa tudi preko hrane, vode, škodljivih snovi v zraku in zaradi sevanj.

Proces spodbudi samozdravljenje telesa in ga okrepi.

V dopoldanskem času od 9ih do 12ih se bomo naučili MTVSS (1x prejemate, 1x izvajate), vmes bo odmor za kosilo, od 13ih do 16ih pa bomo delali RNK (1x prejemate, 1x izvajate).

V kolikor se udeležite obeh procesov, je cena za cel dan 150 € oziroma 80 € za posamezni proces.

Dobili boste tudi vse potrebne izročke.

PREDPOGOJEV za udeležbo NI.

Otroci do 15. leta se lahko v spremstvu staršev udeležijo delavnice brezplačno. 16. in 17- letniki plačajo polovično ceno.

V kolikor vas še karkoli zanima, mi pišite na: info@polonaplesec.si

POMEMBNO! Da lahko oddate prijavo v prijavnici spodaj, morate število 0 spremeniti s + v 1 pri izbiri delavnice.

Podrobnosti

Date:
01. 06. 2023
Time:
09:00 - 16:00
Cena:
€80.00 – €150.00
Event Category:

Venue

InHarmony
Tbilisijska ulica 83a
Ljubljana,1000
+ Google Map