Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lahkotno in zdravo telo

03. 07. 2023, 20:00 - 07. 07. 2023, 20:30

55,00€

5 energijskih aktivacij, ki bodo za vedno spremenile tvoj odnos do telesa, ga pomladile, regenerirale, ti prinesle svežo in vitalno energijo.

Tvoje celice so žive in se ves čas spreminjajo. Na njih vpliva tako primarna hrana (pijača, hrana) kot sekundarna hrana (čustva, misli, odnosi, okolje).

S čim hraniš svoje telo? S kakšno energijo? Če ga hraniš z energijo, ki jih podpira, bo to vidno navzven, predvsem pa bo tvoje počutje drugačno. In obratno, če ga hraniš z energijo, ki ga ne podpira, je tudi to vidno in občutno.

Na koncu oziroma na začetku je VSE energija – tu se vse začne in zato je smiselno vse spremembe delati točno tukaj. Ali veste, da je tudi bolezen najprej vidna v vašem energijskem polju (prej preden je vidna na fizičnem telesu)? Za to že obstajajo naprave, ki nam to pokažejo.

Velikokrat nismo zavestni pri tem kako uporabljamo svojo energijo, kje jo izgubljamo in kako tuja energija vpliva na nas. Opazimo sicer posledice tega na svojem telesu (kot je npr. utrujenost, slabo počutje, fizične težave, težave s spanjem, stres, prekomerna teža), pa ne vemo točno, kaj s tem narediti, kako to spremeniti.

Zato te vabim na 5 izjemno močnih energijskih aktivacij, ki delujejo tako na našo podzavest kot zavest in ti bodo pomagale pri tem, da v svojem telesu in življenju občutiš ter zaživiš lahkotnost, harmonijo, mir, radost, veselje in optimalno zdravje – da tvoje celice pokajo od zdravja in vitalnosti.

Te aktivacije so velikokrat občutiti kot neka močna meditacija. Za tiste, ki poznate moje meditacije, vlečenje energije ali seanso simfonije možnosti in ste v preteklosti z mano bili v programih, kjer smo to izvajali – to sedaj bo kot neka mešanica, približek tega, ampak drugače. Še vedno uporabljam vse moje dolgoletno pridobljeno znanje in izkušnje iz različnih področij, vključim tisto, kar vem, da deluje, intuitivno se povežem s skupino, z vašimi telesi, s skrivnostmi in modrostmi Vesolja, z mojim vedenjem (ki presega ta čas in prostor) in vas popeljem na čarobno popotovanje, ki topi omejitve, blokade in odpira nove prostore čarobnosti in možnosti. Ne delam v okviru nobene modalitete, ampak sledim skupini, intuiciji in sebi.

Že ob prvi aktivaciji se zgodi alkimija. Večkrat kot poslušamo posnetke, globlje gre sprememba. Zato vam posnetki ostanejo. Ker želim, da se vaše celice ves čas kopajo v novih energijah, da se vaša podzavest programira na lahkotnost in zdravje. V kolikor tega ta trenutek ne izkušate, pomeni, da ste sprejeli neko drugo resničnost, neke navade, ki tega ne prinašajo. S poslušanjem teh posnetkov dobite jasnost, kako kreirate svojo resničnost, svoje telo in kaj ter kako narediti, da bo vaše telo lahkotno in zdravo.

Kako bo vse skupaj potekalo?

Naša srečanja se dogajajo preko spleta, v zaprti FB skupini.

Vsak dan, od ponedeljka do petka, ob 20ih se bom tam javila v živo in bomo v živo skupaj naredili aktivacijo. Da bi to delovalo, ni potrebno, da ste z mano v živo, vas bom pa vesela, če boste lahko. Posnetki vam ostanejo, tako da jih boste lahko še večkrat poslušali.

IZKORISTITE TOKRATNI 50% POPUST! Redna cena tega programa je 110 €, zato vam srčno priporočam, da izkoristite priliko, v kolikor ste začutili, da je čas za vas in vašo spremembo. 

Spodaj si lahko preberete nekaj povratnih informacij mojih strank, ki so bile del podobnih skupin.

Podrobnosti

Začetek:
03. 07. 2023, 20:00
Konec:
07. 07. 2023, 20:30
Cena:
55,00€
Event Category:

Venue

Online

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezerviraj dogodek ni več na voljo