Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BREZPLAČEN WEBINAR – Detox telesa in duha

26. 07. 2023, 20:00 - 20:45

Zastonj

Si želite lahkotno telo, mir v duši in začutiti smisel življenja?

Velikokrat ne moremo zaživeti v svojem polnem potencialu in resničnem izrazu našega telesa in duha, ker smo si naložili na ramena težo okolice in navad, ki nam sploh ne ustrezajo (več).

Telesa sodimo za obliko in strukturo, ki jo v določenem obdobju našega življenja imajo, ne da bi pri tem razumeli, kaj nam telo v resnici sporoča. Naše misli so polne skrbi in negativnih vzorcev, ki jim sledimo bolj kot svojemu notranjemu glasu. Tako se izgubimo in nimamo jasnosti,  kdo sploh smo in kaj si v resnici želimo. Ne slišimo in ne poznamo svojega notranjega glasu in telesa.

Čas je, da se povežemo s svojim notranjim glasom in modrostjo telesa. Tako si povrnemo notranjo moč in ravnovesje. Zato je potrebno očistiti telo in duha vsega, kar nismo in ni naše. Edino tako lahko zaživimo lahkotno ter opolnomočeno.

Samo zdrav duh in telo nudita srečo, dobro počutje in zmožnost, da zaživimo v svojem polnem potencialu.

Sestri Polona in Ana sva desetletja raziskovali povezavo telesa in duha. Preko mnogih izobraževanj, tečajev, lastnih izkušenj ter potovanj v duhovne dežele sva odkrivali, kako je v nas vse povezano. Ko govorimo o celostnemu zdravju ter dobremu počutju, se ne moremo izogniti dejstvu, da je potrebno nagovoriti, poznati ter pogledati vse aspekte nas in našega življenja. Čas je, da očistimo telo in duha vseh omejujočih prepričanj, vzorcev, modnih zapovedi ter disfunkcionalnih odnosov, ki ustvarjajo ločenost med lažnim ter resničnim JAZ-om.

Zato vas vabiva na edinstven BREZPLAČEN webinar, ki vam bo prinesel razumevanje, zakaj je razstrupljanje telesa in duha potrebno za celostno zdravje ter duhovno rast in kako to storiti. Zaupali vama bova orodje, ki vam bo pomagalo očistiti telo in duha. Čas bo tudi za vaša vprašanja.

Predstavili vam bova tudi dogodek, kjer se nama lahko 5.8. pridružite v živo. V kolikor vas ta dogodek zanima, se vam splača priti na webinar, saj vas tam čaka prijetno presenečenje.

Po prijavi spodaj dobite na vaš mail  Zoom povezavo, kjer boste lahko dogodek spremljali v živo.

Veseliva se vas,

Polona in Ana

Podrobnosti

Date:
26. 07. 2023
Time:
20:00 - 20:45
Cena:
Zastonj
Event Category:

Venue

Online

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezerviraj dogodek are not available as this event has passed.