Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Detox telesa in duha

05. 08. 2023, 09:00 - 17:00

280,00€

Vabljeni na 1- dnevni retreat za dušo in telo.

Sestri Ana in Polona Plešec sva preko dela z najinimi strankami opazili, da smo v zadnjih 3 letih vsi na nek način občutili povečan stres, strah in žalost. V naši družbi je vse več depresije, anksioznosti in težav s telesi. Velikokrat ne razumemo, da je to klic k spremembi. K spremembi, v katero gremo kot družba. Stari svet se podira. Čas je za NOVO! Ni dovolj, da zadovoljujemo zgolj fizične potrebe našega telesa (pa še teh na žalost velikokrat ne znamo). Čas je, da prisluhnemo naši duši. Da sta telo in duh povezana. Za dobro počutje, zdravje, ravnovesje in občutek izpolnjenosti v življenju in telesu ni dovolj zgolj razstrupiti naša fizična telesa. Detox potrebuje tudi naš um, naša čustva in naš duh.

Stopimo skupaj v svojo polno moč, okrepimo naša fizična telesa in naš imunski sistem, razširimo svojo zavest in ustvarimo most med dušo in telesom. Kliče nas naša intuicija, naš notranji svet in skrb zase.

Naše nepredelane težave se zaklenejo v naša tkiva. To lahko občutimo kot fizično bolečino, psihično bolečino, bolezen ali kronične težave s telesom. V naši družbi smo dobro naučeni, kako potlačiti naša čustva, naše zaznave, intuicijo in subtilna (ali glasna) sporočila telesa. Sledimo pravilom družbe, zadovoljujemo pričakovanja drugih, sledimo vsiljenim urnikom in ritmom, pri tem pa pozabimo nase, na lastne potrebe, na resnične potrebe našega telesa in duše. Ne znamo si več prisluhniti, saj je naša glava polna vsiljenih misli, informacij in prepričanj. Česar ne izrečemo, ne čutimo in ne predelamo, ostane v naših telesih. To na podzavestni ravni potem vodi naša življenja. Naša telesa se lahko na to odzovejo preko različnih neravnovesij, diagnoz, povečane telesne teže in nam dajejo občutek izgubljenosti. Čas je, da se naučimo prepoznavati sporočila telesa in duše. Čas je, da jih začnemo upoštevati.

Zato sva Ana in Polona združili moči, izkušnje in znanja, ki sva jih pridobivali mnogo let, na različnih izobraževanjih in vam pripravili nepozaben dogodek, na katerem bova z vami delili vaje, informacije, orodja, znanje in načine, kako se povezati s telesom in dušo. Iz telesa bomo sprostili vse tisto, kar nam več ne služi in pripravili prostor za kreacijo drugačnega telesa in življenja – harmoničnega, zdravega, radostnega in v obilju vsega, kar si želite.

Več o nama…

Ana je učiteljica joge in meditacije, ter holistični Health Coach. S svojim partnerjem, holističnim zdravnikom vodi holistično zdravstveno kliniko v Avstraliji. V času obiska svoje družine, bo so-voditeljica tega retreata skupaj s svojo sestro Polono. Ana je prehodila dolgo pot odkrivanja in zdravljenja svojega telesa in duha, zato danes ve, da, v kolikor si želimo doseči resnično zdravje, moramo človeka obravnavati kot celoto. Če izpustimo en del, ne bomo nikoli prišli do resničnega vzroka naših težav.  Z vami bo delila del svoje poti, izkušnje, ter znanje iz področja holistične medicine, prehrane, telesa, duha ter dela s čustvi. Ana bo z vami delila tudi gibalne tehnike joge, opuščanja zastale in potlačene energije, emocij ter kako sprostiti telo preko prostega plesa.

Polona je učiteljica joge, meditacije, intuitivni coach, Access Bars facilitatorka in facilitatorka telesnih procesov Access Consciousness. Zadnjih 6 let je odvodila ogromno izobraževanj, delala z ogromno strankami na področju telesa, intuicije, energije in spremembe prepričanj. Ves čas se izobražuje tako v tujini kot doma, predvsem pa se je največ naučila iz svojih lastnih izkušenj in dela s številnimi strankami. Dolgo časa je vodila različne skupinske vadbe. Dokler je niso poklicale bolj subtilne energije in celostni pristop k telesu in življenju. Z vami bo delila, kako ustvarjati z energijo, kako slišati sebe in svoje telo, kako se povezati z njim, pomen sproščanja, kako resetirati svoje misli in orodja za kreacijo bolj zavestnega življenja in telesa.  

Okviren urnik

9.00  – joga, dihanje in kratka meditacija

10.00 – odmor za wc in topli napitek

10.15 – otvoritveni krog, predstavitev programa in prva tema (povezava telesa, uma in duha)

11.30  – vpliv čustev, prepričanj in sproščanja na naše telo

12:30 – vegansko oz. vegetarijansko kosilo (vključeno v ceno)

13.30  – globoko sproščanje in zdravljenje z Yoga Nidro (ležeča meditacija)

14:30 – predavanje o hrani za dolgoživost, zdravje, vitalnost in dobro počutje, pomen energijske hrane, energijska kreacija življenja in telesa

16:00 – sprostitev skozi prosti ples, zaključni krog s povzetkom ključnih spoznanj v celoto

17.00 – zaključek

Vmes po potrebi kratki odmori.

Na voljo bova tudi za vaša vprašanja. Dogodek bo prilagojen vašemu zanimanju in potrebam.

Zato je število udeležencev omejeno.

Podrobnosti

Date:
05. 08. 2023
Time:
09:00 - 17:00
Cena:
280,00€
Event Category:

Venue

Višja Vibracija, Ljubljana
Cesta Andreja Bitenca 68
Ljubljana,Slovenija
+ Google Map

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezerviraj dogodek ni več na voljo