Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nastavi svoj notranji GPS na obilje

06. 11. 2023, 19:00 - 30. 11. 2023, 19:30

122,00€

Naš zunanji svet je odsev našega notranjega sveta – naših čustev, misli in prepričanj. Velikokrat je naš notranji svet skrit ne samo pred ostalimi, ampak tudi pred nami samimi. Naša podzavest vodi naše življenje v kar 95%! Česar se ne zavedamo, pa ne moremo spremeniti. Kako torej dostopati do podzavesti in kako spremeniti stvari tam, od koder izvirajo? Kako zamenjati semena pomanjkanja z zavestjo obilja?

Najprej tako, da prepoznamo vzorce, načine mišljenja in delovanja, ki nas ne podpirajo. Prepoznati je potrebno lažnive koncepte in programe, ki nam jih prodaja družba, zato da z nami lahko manipulira.

Dejstvo je, da je obilje naše naravno stanje. Dejstvo je, da je za vse vsega dovolj. Dejstvo je, da živimo v neskončnem Vesolju, zato so nam na voljo neskončne možnosti. A dejstvo je tudi, da naš pogled ustvarja našo resničnost. Če nas uspejo prepričati, da smo majhni, da nekaj za nas ni mogoče, potem to ne bo mogoče. In v koliko takih neresnic so nas uspeli prepričati?

Ste že slišali rek, da denar ne raste na drevesu? Ampak denar je narejen iz papirja. Papir pridobimo iz dreves. Torej denar v resnici raste na drevesih.

In ko smo ravno pri drevesih. Ali se drevesa sprašujejo o pomanjkanju? Ali vedno preživijo? Ali jih Narava ne oskrbi z vsem, kar potrebujejo? Tako s soncem, kot z vodo, kot z ostalimi hranilnimi snovmi, ki jih preko korenin srkajo vase?

Narava je tudi nas oskrbela z vsemi viri, iz katerih si lahko naredimo zatočišče, se z njimi ogrevamo itd.

In kako potem pride do tega, da ima nekdo občutek, da njemu nekaj ne pripada, da zanj nekaj ni možno? Ker je kupil koncept pomanjkanja. O katerem se niti ne sprašuje.

Ampak ti veš, da je mogoče nekaj drugačnega. Ti slutiš, da ni treba, da živiš v pomanjkanju. Nekje globoko znotraj tebe obstaja božanska iskra, ki ti prišepetava, da si del Vesolja, da si del neskončnosti, da ti ni treba trpeti in se mučiti.

In ta božanska iskra, tvoja vprašanja, tvoje prošnje, tvoj notranji GPS te je pripeljal do sem.

Na mesto, kjer se ti ponuja program, ki ti bo pomagal osvetliti tiste dele, ki so ti bili do sedaj skriti. Ki ti bo pomagal v tvoji podzavesti namestiti notranji GPS za obilje. Če ne veš, kam greš, prideš kamorkoli. Ko veš, kam greš, prideš tja. Tako kot nastaviš v svoj GPS naslov, kamor želiš priti in te GPS pripelje tja. Tako se znajdeš na poti obilja, ko je tja nastavljena tvoja smer.

Z največjim veseljem in radostjo bom skupaj s tabo nastavila tvoj notranji GPS. S pomočjo različnih energijskih vaj, aktivacij in vprašanj.

Da dobiš več jasnosti, fokusa, radosti, lahkotnosti, hvaležnosti, dobrega počutja, zaupanja vase, občutek moči, samozavest, več vsakodnevne čarobnosti, občutek smisla, upanje in optimizem. To je resnično stanje obilja. In iz tega stanja lahko skreiraš karkoli – več ljubezni, novega partnerja oziroma poglobiš svoj sedanji odnos, več denarja, nove možnosti, nov dom, novo službo… V kolikor obilje ni tvoje naravno notranje stanje, ti nobena zunanja fizična manifestacija ne bo nič pomenila. Vsi poznamo nesrečne bogataše, kajne? In tega si ne želimo. Lahko pa smo srečni. In bogati. Ne samo v finančnem smislu. V vsem, kar nam resnično nekaj pomeni. Odkriti, kaj to je zate in kako do tega priti, pa je namen našega programa.

Kako program poteka?

Program traja 4 tedne. 2x tedensko, v ponedeljek in četrtek ob 19.00 se dobimo v FB skupini, kjer se javim v živo. Srečanje traja od 20 do 30 minut. Vsi posnetki ti ostanejo v trajni lasti, tako da ni problema, če ti termin ne ustreza. Vajo lahko narediš, kadar ti ustreza. Vmes mi lahko postaviš vprašanja, mi zaupaš svoje želje, morebitne dvome oziroma karkoli se med samim programom pojavi, kar potem vedno naslovim in tako soustvarjaš program.

To so vaje, ki jih potem lahko delaš redno oziroma občasno. Z njimi lahko začneš dan, jih poslušaš pred spanjem, medtem ko pospravljaš, se sprehajaš ali se voziš v avtu. To je investicija, ki se ti bo mnogokratno obrestovala.

Do sedaj sem odvodila že več programov, kjer smo delali različne energijske vaje in kjer smo skupaj vedno ogromno spremenili. Ko delamo v skupini, nas podpre tudi moč skupine, zato je vse skupaj še toliko bolj intenzivno. Spodaj si lahko prebereš nekaj odzivov mojih zadovoljnih strank.

V kolikor imaš pred udeležbo zame še kakšno vprašanje, mi piši na: info@polonaplesec.si

Podrobnosti

Začetek:
06. 11. 2023, 19:00
Konec:
30. 11. 2023, 19:30
Cena:
122,00€
Event Category:

Venue

Online

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezerviraj dogodek are not available as this event has passed.