Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Obnovi svojo energijo in ravnovesje

07. 12. 2023

89,00€

Dva izmed načinov, kako obnavljamo svojo telo, energijo in ravnovesje, sta spanje in počitek. Ki pa sta lahko problem, če smo že dlje časa pod stresom in je naše ravnovesje že zelo porušeno. Saj to vpliva na kakovost našega spanca in počitka. Poleg tega živimo v družbi, kjer se zdi, da bolj kot počitek, ceni trdo delo in počivati niti ne znamo zares.

Zato ti ponujam meditativen in transformativen počitek, ki ti pomaga umiriti telo in narediti naraven odklop od misli. Velikokrat te že sama meditacija uspava oziroma te pripravi na boljši večerni spanec. Posnela sem komplet mojih 5-ih najljubših meditacij in med njimi je tudi meditacija za spanje, ki jo oba s sinom poslušava vsak večer. Te meditacije skoraj nikoli ne poslušava do konca, saj naju oba že prej uspava.

Namen teh meditacij pa ni zgolj boljše spanje, ampak globinska regeneracija telesa, ki vpliva na tvoje splošno zdravje, dobro počutje, ti vrača energijo, elan, občutek miru in povezanosti s tvojo dušo.

Joga nidra je meditacija z znanstveno dokazanimi učinki. 45 minut te meditacije nas regenerira enako kot 3 ure spanca. Po tem, ko to meditacijo prakticiramo določeno obdobje, se pojavijo vidne fizične spremembe v frontalnem možganskem korteksu. Znanstveno dokazano se med to meditacijo zgodi sinhronost med desno in levo možgansko polovico, česar v zavestnem stanju ne poznamo. Razlika med to meditacijo in hipnozo je v tem, da med hipnozo podzavestno dostopamo in ciljamo na desno možgansko polovico, tu pa se zgodi povezava med obema. Sproščajo se naše miselne, čustvene, mentalne in fizične blokade. Na podzavestni ravni re-programiramo svoje možgane in telo. Možgansko valovanje se umiri do theta in delta valov, kjer se zgodi globinska sprostitev, samozdravljenje telesa, dostopamo do svoje intuicije, kreativnosti in podzavestnih vzorcev, misli in čustev.

Če te meditacije in mene še ne poznaš, te povabim, da klikneš na spodnjo povezavo, kjer te čaka meditacija za zdravje in vitalnost.

Če si zaželiš več, te v mojem kompletu čakajo naslednje meditacije:

  1. Globok in miren spanec
  2. Umiritev živčnega sistema za občutek varnosti in notranjega miru
  3. Napolni svoje baterije za boljšo koncentracijo, fokus in notranjo moč
  4. Prizemljenost in sproščanje fizičnega telesa
  5. Sprejemam se in sijem v svoji polnosti

Ker pa je ravno december, sem pripravila še dodatno SUPER DARILO ZATE! Srečanje v živo (preko spleta), kjer bomo skupaj naredili energijsko aktivacijo za manifestacijo čudežev in čarobnosti v letu 2024.

Ob nakupu prejmeš vseh 5 posnetih meditacij na mail. Ostanejo ti v trajni lasti, preneseš si jih lahko na svoje naprave in jih poslušaš kadar tebi ustreza. Lahko je to takoj, ko se zjutraj zbudiš, lahko zvečer pred spanjem, lahko popoldan namesto popoldanske kave ali počitka. Kadar delam od doma, si meditacijo sama pogosto privoščim pred ali po kosilu in je to moj način regeneracije oziroma moj odmor. Meditacije lahko poslušaš tudi večkrat dnevno. Sama poslušam par istih meditacij ves čas, že leta in se jih nikoli ne naveličam. Vedno znova sem navdušena nad njihovimi učinki.

V četrtek, 14.12. pa dobiš na mail povezavo za spremljanje energijske aktivacije z mano v živo preko Zooma. Ob 19ih bomo skupaj. Vse bo razloženo v mailu. To bo tudi priložnost, da mi postaviš kakšno vprašanje, če se ti bodo porodila med poslušanjem meditacij. Energijska aktivacija bo tudi posneta, tako da dobiš posnetek, če ti ne bi uspelo biti z nami v živo in ga imaš za večkratno poslušanje.

Energijske aktivacije so moja specialiteta in so malce drugačne od meditacij. V njih prebudimo naše speče potenciale, odstranimo blokade in odpiramo prostor za drugačne, nove možnosti. So čarobne, transformativne in izjemno močne. To ti želim podariti kot popotnico v novo leto, kot moj doprinos k tvojemu najboljšemu letu doslej.

Posnete meditacije bodo odlična predpriprava za to aktivacijo, saj sta pomirjeno srce in duša tisti, ki kreirata resnično zadovoljstvo in čudeže. Želje, ki prihajajo iz uma, ki niso naše lastne, ampak jih poberemo iz okolice, nam nikoli ne prinesejo resnične sreče. Samo ko smo povezani sami s sabo, s svojim telesom, s svojim srcem, s svojo dušo in Virom (Vesoljem), najdemo vse, kar smo pravzaprav ves čas iskali. Živeti na tak način, manifestirati in doživljati čudeže in čarobnost, je izjemno lepo. To si želim zate, to si želim za nas vse. 

Če te je poklicalo, se te srčno veselim. 

Podrobnosti

Date:
07. 12. 2023
Cena:
89,00€
Event Category:

Venue

Online

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezerviraj dogodek ni več na voljo