Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Odkleni vizijo svoje duše

27. 12. 2023, 20:00 - 21:00

Zastonj

Naj ti skozi vodeno meditacijo tvoja duša prišepne, kam usmeri svojo energijo in fokus v letu 2024.

Pri tem te bo podprla moč polne lune in skupine.

Ciljev ne bomo pisali iz glave, ampak tako da se bo vsak posameznik povezal z željami svojega srca in modrostjo svoje duše. Kaj ti želi prišepniti tvoja duša? Je čas, da ji prisluhneš?

Skozi meditacijo Joga Nidra se tvoje možgansko valovanje upočasni in prideš v stik s svojo podzavestjo, uskladi se delovanje tvoje desne in leve možganske polovice. Šele ko te bom preko meditacije na lahkoten način pripeljala v to stanje, kjer prideš v stik s svojo intuicijo in kreativnostjo, bo čas, da pogledaš in začutiš svojo vizijo za leto 2024.

Skupaj bomo preko spleta, preko Zoom-a. Povezavo za spremljanje dobiš na mail ob prijavi na dogodek.

P.s. Najboljša priprava na to meditacijo je, da si pred srečanjem vzameš čas in na list papirja (ali v dnevnik) napišeš, kaj je tisto, kar želiš pustiti za seboj v letu 2023. Kateri odnosi, čustva, prepričanja in navade so odslužili svojemu namenu in se od njih s hvaležnostjo za nova spoznanja poslavljaš. Poglej tudi, kaj ti je lepo uspevalo in želiš negovati še naprej. Napiši tudi katere nove navade, čustva, prepričanja in kakšno energijo si zase želiš v novem letu 2024.

Podrobnosti

Date:
27. 12. 2023
Time:
20:00 - 21:00
Cena:
Zastonj
Event Category:

Venue

Online

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezerviraj dogodek are not available as this event has passed.