Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Manifestacija čudežev in čarobnosti

31. 12. 2023

89,00€

Podobno kot snežinka je čarobnost vsakega človeka edinstvena.

Tvoja pot v življenju je edinstvena.

Način, kako manifestiraš stvari, je edinstven.

Naučili smo se posnemanja drugih, delujemo na način, da naš um sprašujemo, kako bomo nekaj dosegli in spremenili, pozabljamo pa, da je naš um omejen. Naš um je kot računalnik, ki je sicer zelo uporabno orodje. Ampak je le to – orodje. Tvoj um je lahko tvoj pomočnik, gospodar pa si ti. Na žalost pa večinoma umu zaupamo vlogo gospodarja in potem smo nesrečni. Omejimo možnost čarobnosti, čarovnije in čudežev v našem življenju.

Veš, ko si kot otrok še verjel v Božička? Napisal si pismo, ni ti bilo jasno, kako točno Božiček pride do tebe, ampak si zaupal, da pride.

No, tako se manifestira. S tem zaupanjem in s to gotovostjo. Ko odrastemo, sicer izvemo, da so Božiček naši starši. Ampak tudi mi smo otroci Vesolja. Naš Božiček je Vesolje. Samo včasih izgubimo vero v to. Vero vase. V moč kreacije. V moč naših misli. In odločitev.

Zato te vabim, da si podariš komplet edinstvenih meditacij in energijskih aktivacij, ki ti pomagajo obuditi vero vase, v svoje sposobnosti, v svoje manifestacije in želje. Ne glede na to, kako nore in nemogoče se zdijo tvojemu umu. Vse, kar si zamisliš, je uresničljivo. Vse, kar obstaja v fizični obliki, je najprej obstajalo v mislih, kot ideja.

Če je čas, da tvoje ideje postanejo oprijemljive in zaživijo v fizični realnosti, če si želiš obuditi otroško veselje in vero v čarobnost in čudeže, se mi pridruži v programu Manifestacija čudežev in čarobnosti v letu 2024.

Ta program se sestavljen iz 7 različnih energijskih meditacij, ki so že posnete in jih dobiš takoj ob prijavi oziroma plačilu celotnega kompleta.

Meditacije so izpeljane po metodi Joga nidra, za katero sem šolana in certificirana. To je meditacija z znanstveno dokazanimi učinki. 45 minut te meditacije nas regenerira enako kot 3 ure spanca. Po tem, ko to meditacijo prakticiramo določeno obdobje, se pojavijo vidne fizične spremembe v frontalnem možganskem korteksu. Znanstveno dokazano se med to meditacijo zgodi sinhronost med desno in levo možgansko polovico, česar v zavestnem stanju ne poznamo. Razlika med to meditacijo in hipnozo je v tem, da med hipnozo dostopamo in ciljamo na desno možgansko polovico, tu pa se zgodi povezava med obema. Sproščajo se naše miselne, čustvene, mentalne in fizične blokade. Na podzavestni ravni re-programiramo svoje možgane in telo. Možgansko valovanje se umiri do theta in delta valov, kjer se zgodi globinska sprostitev, samozdravljenje telesa, dostopamo do svoje intuicije, kreativnosti in podzavestnih vzorcev, misli in čustev.

V kompletu dobiš:

  1. Manifestacija čudežev in čarobnosti za leto 2024
  2. Meditacija za zravje in vitalnost
  3. Meditacija za globok in miren spanec
  4. Umiritev živčnega sistema za občutek varnosti in notranjega miru
  5. Napolni svoje baterije za boljšo koncentracijo, fokus in notranjo moč
  6. Prizemljenost in sproščanje fizičnega telesa
  7. Sprejemam se in sijem v svoji polnosti

Že ob prvem poslušanju posadiš semena drugačne prihodnosti, z rednim poslušanjem pa jih zalivaš. Že prvič se zgodijo premiki v tvoji podzavesti, v tvojem fizičnem, metalnem, energijskem, čustvenem telesu in energijskem polju. Ker pa smo tako zelo navajeni na določen način razmišljanja in delovanja, ker smo obdani z ljudmi in situacijami, ki nas lahko hitro spet potegnejo nazaj – v stres, dvome, strahove, negativne misli, je nujno, da imamo pripomoček, ki nas vrne nazaj k sebi in obudi povezavo z Vesoljem.

Težko ti razložim točne učinke meditacije in aktivacije, to moraš enostavno izkusiti. Ti pa obljubljam, da se ti z rednim poslušanjem vsega tega v telo sidrajo drugačne energije in zavedanje. Začneš delovati drugače, utelesiš zaupanje vase in v Vesolje. Sama vse to delam že več let, učinki so izjemni. Za pokušino spodaj lahko poslušaš eno izmed meditacij, ki jo dobiš v kompletu. Ob nakupu si vse meditacije lahko preneseš na svojo napravo (telefon in/ali računalnik) in so tako tvoje za vedno. Lahko jih poslušaš kjerkoli in kadarkoli želiš (brez internetne povezave). 

 

Spodaj si lahko prebereš nekaj odzivov mojih strank, ki so aktivacije in meditacije z mano že izkusile. 

Podrobnosti

Date:
31. 12. 2023
Cena:
89,00€
Event Category:

Venue

Online

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezerviraj dogodek are not available as this event has passed.