Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lunini krogi

11. januarja

Želiš to novo leto začeti z mojo podporo in podporo narave?

Tema meseca januarja bo telo. Včasih smo tako zelo zaposleni z nalogami in pričakovanji našega uma in okolice, da enostavno preslišimo, kaj nam pripoveduje naše telo. Zato se bomo posvetili temu, da se uskladimo z glasom svojega telesa, ga v prvi vrsti sploh slišimo, razumemo, mu zaupamo in ga upoštevamo. To bo vzpostavilo nov, prijateljski, ljubeč odnos s telesom, omogočilo telesu, da se resetira in sprosti, pomagalo nam bo opustiti navade, ki nam ne služijo več in prepoznati svoje meje.

Na novo luno, 11.1.2024, ko je prst bogata in primerna za sejanje novih semen in spuščanje starega, se bomo prvič dobili na online srečanju v živo, kjer bomo skozi meditacijo postavili namero za ta mesec. Z vami bom pred tem v predavanju delila tudi znanje, izkušnje, vprašanja za samorefleksijo in dodatne napotke, kako se povezati s telesom. Čez 14 dni se bomo zopet srečali na polno luno, kjer bomo preverili, kako nam gre in bom na voljo za vaša vprašanja, na katera bom odgovarjala. Skupaj bomo naredili tudi vlečenje energije kot dodatno podporo vašim nameram in manifestacijam. Dokler boste člani luninih krogov, vam bodo vsi posnetki na voljo. Skupaj z vprašanji za samorefleksijo in predavanjem oziroma vašimi vprašanji bomo ustvarili izjemno podporen in varen prostor za rast in manifestacijo obilja.

Vsaka sprememba se najprej začne na energijski ravni. Ko smo vibracijsko usklajeni z energijo spremembe, se prikaže tudi v naši fizični realnosti.

Meditacija in energijska aktivacija spreminjata stvari pri koreninah, na vašem podzavestnem delu. Če ne skrbimo za korenine, tudi cvetovi ne bodo lepi. Zato je čisto vse skupaj pomembno za vašo transformacijo. Meditacijo in energijsko aktivacijo boste poslušali večkrat, idealno prvih 14 dni vsak dan meditacijo, naslednjih 14 dni pa aktivacijo.

Meditacija je izpeljana po metodi Joga nidra. Večinoma mi poročate, da se po njej umirite in dobro spite. Ja, to so nekateri izmed njenih učinkov, ki so vidni in opazni takoj. Ko to meditacijo izvajate dlje časa, pa je stanje umirjenosti in boljši spanec nekaj trajnega. Ta meditacija nas premakne iz uma v telo, kar tudi na splošno potrebujemo, da se resetiramo in da se naše telo resetira. Takrat se začne telo tudi zdraviti in regenerirati. V našem telesu je energija – prana. Če vso energijo vzame naš um, le-ta ne more krožiti po telesu in priti do naših vitalnih organov. S to meditacijo pridejo naši možgani v theta možgansko delovanje, kjer se odpre naš kanal za intuicijo in dostopamo do svoje podzavesti. Zato takrat, ko smo v tem stanju, izrečemo namero oziroma afirmacije, ki se zasidrajo direktno v naši podzavesti in od tam vplivajo na trajno spremembo v vsakdanjem življenju.

Energijske aktivacije pa so tudi izjemno močne – o tem poročajo vsi moji udeleženci. Joga Nidra je nekaj kar obstaja že dolgo časa in je zato na tem področju narejenih ogromno znanstvenih raziskav, ki potrjujejo vse, kar zgoraj opisujem. Pri Joga Nidri  sledim določenemu protokolu, kako vas skozi njo vodim, da postopoma in lahkotno pridete do stanja sprostitve. Tako kot obstaja protokol pri hipnozi. S tem, da je meni ljubša Joga Nidra, saj se v njej povežeta leva in desna možganska hemisfera, pri hipnozi pa ciljamo na našo desno hemisfero.

Energijske aktivacije pa nimajo take strukture, ker so povsem intuitivne in kanalizirane. Kaj to pomeni? To pomeni, da imam sposobnost intuitivnega zaznavanja skupine in dostop do vesoljne knjižnice modrosti, ki me v procesu vodi. Sem kanal za informacije in energijo, ki jo potrebujete, da odklenete in opustite omejitve ter aktivirate in v življenje privlečete tisto, kar si želite. To sem odkrila in aktivirala preko številnih odvodenih programih vlečenja energije in seans simfonije možnosti v okviru modalitete Access Consciosness, vendar sem se kasneje odločila, da grem ven izven okvirjev katerekoli modalitete in sledim samo vaši energiji in moji intuiciji.

Tako je v tem procesu enega meseca Luninega kroga res vključeno vse – tako um in struktura, kot intuicija in flow. Leva in desna možganska hemisfera.

Kaj torej zajema en lunin krog?

1.) Predavanje na temo meseca ob prazni luni z meditacijo (plus posnetki tega za večkratno poslušanje)

2.) Srečanje V&O (vaša vprašanja vezana na temo meseca in moji odgovori) ob polni luni z vlečenjem energije (plus posnetki tega za večkratno poslušanje).

Lahko se mi pridružite samo na enem krogu (en mesec) oziroma vsak mesec posebej ali pa se takoj odločite za tri mesečne kroge z mano, kar je seveda ugodneje in vam tudi priporočam. Da poskusite in vidite, kaj lahko taki 3 meseci ustvarijo za vas. Pa se potem odločite in vidite, ali si želite s tem še nadaljevati ali ne.

Tema meseca februarja bo ljubezen. Osvobodili se bomo zidov, ki smo jih postavili okrog svojega srca, da lahko v svoje življenje povabimo več ljubezni. Opustili bomo preteklost, negativne misli, strahove in samogovore, ki blokirajo našo sposobnost prejemanja ljubezni. 

Tema meseca marca bo obilje. V tem mesecu se bomo odprili za obilje, ki je vse okrog nas. Na podzavestni ravni bomo prepisali glavna prepričanja, ki nam onemogočajo živeti obilje. Vsak del telesa, um in srce bomo odprli in pripravili na to, da sprejme obilje kot našo rojstno pravico.

Nadaljnje teme boste člani lahko soustvarjali skupaj z mano. Vedno bom upoštevala tudi vaše želje.

Veselim se naše skupne čarovnije.

Januarja se dobimo na novo luno v četrtek, 11.1.2024 ob 19ih. Še numerološko smo na prvo novo luno letos podprti z novimi začetki. Drugič se dobimo na polno luno, v četrtek, 25.1.2024 ob 19ih. Naša srečanja bodo trajala od 60 do 90 minut. Povezavo za spremljanje srečanj v živo in posnetke dobite na mail. 

Vsi prijavljeni na 3 mesece krogov DO VKLJUČNO 10.1.2024 greste v boben za žrebanje darila, ki je ONLINE INDIVIDUALNI COACHING z mano.

Spodaj si lahko prebereš nekaj odzivov mojih strank:

S klikom spodaj lahko preizkusiš mojo Joga Nidra meditacijo za zdravje in vitalnost, da začutiš, kako vpliva nate in če ti je moja energija v doprinos. 

Podrobnosti

Date:
11. januarja
Event Category:

Venue

Online