Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Več lahkotnosti, radosti in obilja

23. januarja, 19:00 - 20:30

20,00€

Dobrodošli na spletno predavanje, kjer bom z vami delila orodja tehnike Access Consciousness za več lahkotnosti, radosti in obilja v vsakodnevnem življenju.

Če pogledamo naravo, je obilje v resnici naše naravno stanje. Samo prepričali so nas drugače. Lahkotnost je nekaj, kar imamo, ko sledimo sami sebi, svojemu zavedanju, intuiciji in naravnemu toku življenja. Ko se ne upiramo, ampak se znamo prepustiti, plavati s tokom in se odpremo prejemanju.

Radost je stanje, ko smo, kar v resnici smo, ne, ko smo, kar smo naučeni, da bi morali biti. Ko delamo, kar ljubimo in živimo resnične sebe.

Če je čas, da se osvobodiš projekcij in pričakovanj, teže in bremen, ki ti jih je nadela ta družba, ki jih s sabo prenašaš še od svojih prednikov in odložiš nahrbtnik, ki ti onemogoča živeti po tvojih merilih, svobodno, radostno, lahkotno in veličastno, je ta webinar zate.

Poleg konkretnih uporabnih orodij, ki jih boš po predavanju takoj lahko vključil-a v svoj vsakdan, bom s tabo na koncu srečanja naredila tudi izjemno močno energijsko aktivacijo – vajo vlečenje energije, ki te bo na energijski ravni povezala s tistim, kar si želiš in ustvarila močan magnet v tebi, da to lahkotno pride do tebe.

Dobimo se v torek, 23.1.2024 ob 19ih na Zoom-u. Povezavo dobiš na dan webinarja na mail (seveda mora biti do takrat poravnano tudi plačilo). Če ti termin slučajno ne ustreza, ti bo na voljo tudi posnetek – do vključno nedelje, 4.2.2024. Posnetek ti bo služil tudi za to, da si kasneje lahko narediš izpiske in verjemi mi, vajo vlečenja energije si boš želel-a delati vsak dan, saj ti bo takoj spremenila energijo in aktivirala čudeže in čarobnost.

Na voljo bom tudi za vaša vprašanja – lahko boste z mano delili kje točno, na katerem področju si želite več lahkotnosti, radosti in obilja in bomo skupaj prišli do več jasnosti, kaj vas ovira in kako naprej.

Srečanje bo trajalo cca 90 minut.

Se veselim druženja s tabo.

Spodaj si lahko prebereš odzive nekaterih mojih strank:

Podrobnosti

Date:
23. januarja
Time:
19:00 - 20:30
Cena:
20,00€
Event Category:

Venue

Online

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezerviraj dogodek are not available as this event has passed.