Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Odpri se za ljubezen

9. februarja - 24. februarja

44,00€

Kaj je še mogoče zate v ljubezni?

Kakšne so neskončne možnosti za več ljubezni v tvojem življenju?

Si želiš poglobiti sedanji partnerski odnos, obuditi iskrice strasti in povezanosti ali pa povabiti v svoje življenje novo ljubezen?

Velikokrat zgradimo energijske zidove pred ljubeznijo in svojim srcem, zato, ker smo bili prizadeti ali razočarani. Lahko smo v partnerskem odnosu z določeno osebo, pa ne čutimo več povezanosti in ne najdemo skupnega jezika, zaradi tega zidu, ki se je zgradil na podlagi preteklih izkušenj v tem odnosu. Enako lahko storimo, če smo samski in zaradi preteklosti ne spustimo več blizu nikogar.

Vendar preteklost je minila. Živimo sedaj. In ti zidovi se lahko porušijo. Za to obstajajo čudovita orodja in tehnike, s katerimi začnemo stvari spreminjati pri izvoru – na energijski ravni. Na nežen, ljubeč in hkrati izjemno učinkovit način.

Če čutiš, da je čas, da pustiš preteklost za sabo in se odpreš za novo, za prejemanje ljubezni, za katero v svojem srcu veš, da obstaja in je mogoča zate, potem je ta dogodek ustvarjen zate.

Dobimo se 2x, in sicer v petek, 9. ter v soboto, 24.2.2024 ob 19ih, prvič na prazno, drugič na polno luno, zato da nas še dodatno podpre njena moč manifestacije. Ker delamo skupinsko, je energija tudi močnejša.

Prvič začnemo s predavanjem, končamo z izjemno učinkovito meditacijo Joga Nidra. Po srečanju dobite posnetke, da lahko predavanje še poslušate, predvsem pa je pomembno, da poslušate vsak dan oziroma čim večkrat meditacijo, ker ta deluje na vašo podzavest.

Čez 14 dni se ponovno srečamo z novim predavanjem, kjer je tudi prostor za vaša vprašanja. Srečanje zaključimo z novo meditacijo oziroma energijsko aktivacijo, s pomočjo katere v vaše življenje privlečemo to, kar si želite na področju ljubezni.

Srečanje vsakič traja cca 90 minut.

Posnetki obeh predavanj in meditacij vam bodo na voljo do vključno 7.4.2024.

Meditacija je izpeljana po metodi Joga Nidra, ki nas postopoma in na zelo lahkoten način odmakne od misli in delovanja, v čutenje in notranji mir. Zaziblje nas do theta možganskega delovanja. V tem stanju se začne zdravljenje in regeneracija telesa, odpre se naš kanal za intuicijo in dostopamo do svoje podzavesti. Zato takrat, ko smo v tem stanju, izrečemo namero oziroma posadimo kot semena afirmacije, ki se zasidrajo direktno v naši podzavesti in od tam vplivajo na spremembe v vsakdanjem življenju.

Joga Nidra obstaja že dolgo časa in je zato na tem področju narejenih ogromno znanstvenih raziskav, ki potrjujejo vse, kar zgoraj opisujem. Pri Joga Nidri sledim določenemu protokolu, kako vas skozi njo vodim, da postopoma in lahkotno pridete do stanja sprostitve. Tako kot obstaja protokol pri hipnozi. S tem, da je meni ljubša Joga Nidra, saj se v njej povežeta leva in desna možganska hemisfera, pri hipnozi pa ciljamo na našo desno hemisfero.

Energijska aktivacija pa je čarobna tehnika za manifestacijo želenega. Pri njej se intuitivno povežem s skupino in kanaliziram pomembne informacije in energijo, ki jo potrebujete, da odklenete in opustite omejitve ter aktivirate in v življenje privlečete tisto, kar si želite.

Spodaj si lahko prebereš nekaj odzivov mojih strank:

Če me še ne poznaš, s tabo delim meditacijo za zdravje in vitalnost, da začutiš, kako deluje nate.

Podrobnosti

Začetek:
9. februarja
Konec:
24. februarja
Cena:
44,00€
Event Category:

Venue

Online

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezerviraj dogodek are not available as this event has passed.