Blog:

Generirajte denar

 »Naučeni smo, da so materialno (snovno), prostor, energija in čas 4 elementi, ki jih potrebujemo da ustvarimo karkoli v tej realnosti. Ko funkcioniramo iz pogleda te realnosti, vzamemo snov, prostor, energijo in čas, da nekaj ustvarimo. Če gradite hišo, predvidevate da potrebujete prostor, da jo lahko zgradite, kar je veliko prostora. Predvidevate, da bo za to potreben čas. Predvidevate, da potrebujete snov, ki se ji reče gradbeni material. In predvidevate, da bodo za to potrebne človeške ure, ki jim rečemo energija.To so elementi kreacijskega cikla.

Kreacijski cikel potrebuje konstantni vložek energije v kreacijo. Če tega ni, sčasoma razpade. Gre v destrukcijo. Torej, ko imate hišo, jo morate ves čas vzdrževati. Morate jo pleskati, popraviti streho, pokositi travo, če ne, vse razpade. In kdo je tisti, ki mora dovajati to energijo? To ste vi.

Generiranje je drugačno od kreacije. Generiranje je energija, ki ves čas skrbi, da stvari prihajajo v obstoj. Ste kdaj imeli katerega izmed tistih trenutkov, ko ste na nekaj pomislili, in je to takoj prišlo v obstoj? Ali ste kdaj kaj iskali in se je to takoj pokazalo? Ali ste kdaj na nekoga pomislili in vas je poklical? To je drugačno od kreacije, to je generiranje.

Vzpodbujava vas, da pogledate, kako lahko generirate več denarja kot da ga kreirate ali ga naredite. Da bi kreirali, morate delati. Morate uporabiti snov, čas, energijo in prostor. Ampak ko nekaj generirate, ste doprinos temu, kar že obstaja. Namesto da se borite s tem, kar trenutno je, uporabite to in pojdite za tistim, kar bo generiralo več. Ta svet je že skreiran kot je, zakaj bi ga na novo izumljali? Generirati stvari je veliko lažje kot roditi nekaj v obstoj. Kadarkoli delujete iz kontekstualne resničnosti, kreairate, ne generirate.

Ne tako kot znanstveni konstrukt, ki pravi, da ta realnost temelji na ideji in da je vse skreirano iz materije, energije, prostora in časa, so elementi generiranja energija, prostor, zavest in prima (prva) materija. Prima materija je tisti primarni vir, ki je ustvaril Vesolje. Ne vključuje  molekul. Je zavest, kar smo. Če smo vključeni v zavest in uporabimo energijo, prostor in zavest, da generiramo v svojih življenjih, potem naša življenja postanejo ekspanzivna in radostna. Nimamo te ideje, da moramo najprej uničiti, kar je, da lahko ustvarimo nekaj drugega. Kar to pomeni je, da so energija, prostor in zavest viri za generiranje česarkoli, kar si želimo imeti v svojih življenjih.

Ni potrebno, da kreiramo denar iz napora. Da bi generirali denar, moramo samo stvari delati DRUGAČE.

Ali mislite da morate trdo garati za denar? Denar je »izi«, ampak vsi pravijo, da mora biti težko in vi se z njimi strinjate in se trudite garati za denar.

Dain in jaz bi vam rada asisistirala, da začnete generirati stvari – ne da izboljšate zmožnost kreiranja, to že znate. Torej, kako pridete do prostora, energije in zavesti, ki generira vaše življenje?«

S čistilnimi izreki, z vprašanji, z jasnostjo, kaj si želite in vlečenjem energije. Za več preberite knjigo Right Riches for You od Gary-ja Douglasa in dr. Daina Heer-a, od koder sem to, kar je v navednicah povzela in prevedla. Ali pa se mi pridružite v programu Vlečenje energije za Čarobnost, kjer bomo počeli prav to.