Blog:

Hvala

Vesela in hvaležna sem, da sem obdana s takimi lepimi ljudmi. Lepimi v duši. No, saj taki so/ste lepi tudi navzven.

Nekateri ljudje pravijo, da s prijatelji ne moreš poslovati oziroma da od prijateljev ni treba pričakovati podpore v poslu, vendar pa se s tem ne morem poistovetiti. Saj ne gre za to, da bi to pričakoval in razumljivo je, da vseh naših prijateljev ali znancev ne zanima vse, kar počnemo, pa vendar so pravi prijatelji tisti, ki naj bi ti bili v podporo. Ne nujno tako, da so tudi tvoje stranke. Ampak tudi, če jih tvoje storitve in izdelki zanimajo, jim lahko pomagajo, izboljšajo življenja… Zakaj pa ne?

Ko sem leta 2010 šla na samostojno pot vodenja vadb, so me prijateljice pri tem podprle. Ko sem začela z vodenjem delavnic, so zopet moje prijateljice in znanke tiste, ki so moje stranke in ta zapis je namenjen vsem vam, ker se vam želim zahvaliti. Iskreno se zahvaljujem tudi tistim, ki kdaj pa kdaj delite kak moj dogodek in zapis, saj s tem pomagate, da to vidi še kdo drug.

Sama sem velikokrat nesebično komu pomagala oziroma mu kaj dala, pomagala na poti tudi pri vodenju vadb, vedno se veselim uspeha drugih ljudi in dejstvo je, da se vse vrača. Dobrih prijateljev ne moreš imeti, če sam nisi tak.

Ne mislite, da ne zaznavam, da obstaja peščica takih, ki ti potiho zavidajo, čakajo, opazujejo in to mi je samo zanimivo… Včasih, ko komu ne privoščite uspeha in mu potiho zavidate, vedite, da je to tudi vaša ovira na poti do uspeha… Ker vse je zrcalo nas samih…

Čutim in vem, da sem se dolgo pripravljala na to, kar prihaja… In čutim in vem, da je to na poti tudi zato, ker delam iskreno, srčno in sem vedno ostala ponižna, hvaležna in človeška.

Kar prepoznavam je to, da smo ljudje v večini dobri in lepi ter polni ljubezni. Žal smo samo obdani s toliko maskami, ki nam jih je nadela družba in s toliko lažmi, za katere verjamemo, da so resnica. Pa niso. Vse, kar se občuti kot teža, ni naša resnica. Zato spustite to in poletite!

Hvala! Vsem, ki ste z mano v dobrem in slabem. Hvala moji družini, prijateljem, znancem, mojemu partnerju, sinu, mentorjem, vsem, ki me spremljate in me še boste. Hvala vsem mojim strankam, bivšim, bodočim, sedanjim. In hvala tudi vsem, ki me morda ne marate in mi zavidate. Jaz vas imam rada, ker mi dejansko pomagate in me ženete naprej. Hvala bivšemu šefu, ker mi je rekel, da to ni zame. Ker bom dokazala, da je!

In hvala meni. Da se ne predam in grem svojim sanjam in življenju naproti. In hvala vsem, ki delate isto. Pa če je to polžji korak. Pa če bo trajalo deset let. Ampak bo. Enkrat bo. Vesolje ima naš hrbet. Samo ne obupajte! Nikoli!