ACCESS BARS® delavnica

Access Bars je tehnika, s katero počistimo omejujoča prepričanja našega uma, negativna čustva, podzavestne vzorce in povzete avtomatizme na izjemno lahkoten in sproščujoč način. Omogoči nam takojšnjo sprostitev, dobro počutje, boljši spanec in ima tudi globlje učinke na naše življenje.

Poglej si vse delavnice TUKAJ

300,00 

Datum naslednje Access Bars delavnice z mano preverite TULE!

Opis

Kaj če ni potrebno, da so spremembe težke in poti do njih dolgotrajne?  Če ste v življenju poskusili že “vse”, pa še vedno niste prišli do sprememb, ki si jih želite in globoko v sebi veste, da naj bi bile mogoče, naj vam zaupam, da niste sami. Tudi sama sem bila cca 5 let nazaj, pred mojo prvo Access Bars delavnico, na istem mestu.

 

Dobrodošli v prostor lahkotnosti, miru in možnosti

Access Bars® -i so orodje, je tehnika, ki je že tisočim ljudem po celem svetu pomagala spremeniti različna področja njihovih življenj. Ljudje po Bars-ih poročajo: o boljšem zdravju, spancu, izgubi teže, boljši spolnosti in o boljših odnosih, zmanjšanju anksioznosti, o manj stresa, več obilja in denarja in še o mnogo več. Se spomnite kdaj ste bili v življenju na zadnje popolnoma sproščeni in prejeli negovalno, skrbno in zdravilno energijo brez kakršnekoli sodbe vas ali vašega telesa? Ali je bilo to morda že predolgo nazaj? Tako približno se počutiš po in med Access Bars tretmajem. Oziroma v najboljšem primeru se ti spremeni celotno življenje. V najslabšem pa se počutiš kot po dobri masaži. Access Bars-i označujejo 32 točk na glavi, ki se aktivirajo z nežnim dotikom. Na ta način se na lahkoten način, brez napora znebimo vsega, kar nam ne dovoljuje prejemati. Te točke vsebujejo vse misli, prepričanja, ideje, drže, pomisleke, občutke in čustva, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju (ne samo sedanjem). To je priložnost, da se osvobodite česarkoli! Je kot bi pritisnili tipko briši na trdem disku vašega računalnika. Po 15 – 20 minutah gredo naši možgani med Bars seanso v theta možgansko valovanje, kjer se začnejo znanstveno dokazano dogajati spremembe v možganih.

 

Kaj če vam ta delavnica lahko da orodja, ki jih že ves čas iščete?

Vsaka Bars točka je zadolžena za določeno področje in z dotikom te točke se čisti elektro – magnetni naboj misli, prepričanj, čustev, občutkov, povezanih s tem področjem. Obstaja točka za telo, spolnost, zdravljenje, kontrolo, denar, kreativnost, zavedanje, mir, manifestacijo, moč, umirjenost, prijaznost, hvaležnost, komunikacijo, radost, žalost, čas in prostor… Zato vam Bars-i resnično lahko spremenijo marsikaj, saj vplivajo na in so povezani z vsemi ključnimi življenjskimi področji.

 

Zakaj se kljub temu, da si želite sprememb, vrtite v začaranem krogu?

Večinoma k našim izzivom pristopamo razumsko in jih želimo rešiti na podlagi našega uma in logike. Vendar so naše omejitve v resnici energijske in nelogične. Če bi bile logične, bi jih že rešili. Access Bars-i vam nudijo povsem drugačen pristop k spremembam, saj blokade odstranimo na energijski in podzavestni ravni. Ta način je trajen in dejansko deluje. Vsako izvajanje Access bars tretmaja lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo.

 

Kako poteka delavnica?

V prvem, teoretičnem delu spoznamo Access Consciousness, orodja in vprašanja, ki vam pomagajo spremeniti karkoli. V praktičnem delu se naučimo izvajati Access Bars terapijo in jo tudi prejmete. 2 terapiji prejmete, 2 izvajate. Po delavnici prejmete certifikat Bars praktika, kar vam omogoča samostojno izvajanje Bars terapij. Bars tehnika ne izključuje drugih tehnik. Lahko jo dodate kot dopolnilo temu, kar že izvajate ali pa začnete popolnoma nov posel. Barse lahko uporabljate zase in jih izvajate sami sebi oziroma vašim znancem in družinskim članom.

 

Ljudje po Access Bars terapiji poročajo o:

–  večji zbranosti, jasnosti in lažjem reševanju problemov, – izboljšanju depresivnih in anksioznih stanj (obstajajo tudi znanstveni dokazi za to), – veliko večjem občutkov sreče in izpolnjenosti, manj bolečin in hitrejših okrevanjih po operacijah, – odstranitvi določenih vzorcev obnašanja in delovanja, – premagovanju raznih odvisnosti in psiholoških ne-harmonij, – manj notranjih bojev in konfliktov z ostalimi ljudmi, – manj stresa in travm, – manj negativnih reakcij na neprijetne situacije in več notranjega miru, – več umirjenosti, sproščenosti in boljšem spancu. Access Bars-i so tudi znanstveno dokazani. Že med eno samo Bars seanso se zgodijo vidne spremembe v možganih. Karkoli se med posamezno Bars seanso pobriše, je trajno. Obstaja pa tudi raziskava na področju depresije in anksioznosti, kjer je bil pri vseh udeleženih najslabši rezultat 50% izboljšanje po enem samem tretmaju.

Če vas zanima moja izkušnja in spremembe bo Access Bars delavnici lahko preberete moj blog na to temo tule.

 

Kdo sem vaša facilitatorica Polona?

Poleg tega, da sem Access Bars facilitatorka, sem tudi učiteljica joge in strastna raziskovalka življenja, duhovnosti in osebnostne rasti. Zanima me celosten pogled na življenje in človeka, vključno z energijskim svetom. Konec koncev je energija začetek vsega in je neuničljiva. V največje zadovoljstvo mi je opazovati spremembe in napredek udeležencev mojih delavnic. Access Bars-i so tako meni kot njim in že tisočim ljudem po celem svetu pomagali do veliko več lahkotnosti v življenju, telesu, odnosih in v poslu, zato z velikim navdušenjem te izkušnje in znanje delim naprej.

 

Še niste povsem prepričani, če je to prava stvar za vas oziroma vas zanima več?

V spodnjem videu sem v živo odgovarjala na vprašanja, ki se ljudem porajajo preden se odločijo za Bars delavnico. Obširno sem odgovorila na vsa ključna vprašanja, razložila več o nastanku Bars-ov in delila nekaj čudovitih, preprostih orodij, ki jih lahko vnesete v svoj vsakdan za več lahkotnosti, radosti, čarobnosti in manj stresa.

 

Datum naslednje Access Bars delavnice z mano preverite TULE!

Dodatne informacije