Blog:

Zaščita pred energijskimi vampirji?

Še vedno velikokrat srečam vprašanje kako se zaščititi pred določenimi ljudmi in energijami. Obstajajo različne tehnike in metode, tule pa vam ponujam drugačen pogled in rešitev za vse skupaj.

Pred kom mislite, da se morate zaščititi? Če menimo, da se moramo pred nekom zaščititi ali s tem delamo sebe manjše in njih večje in mogočnejše od nas? Pa so res? Ali smo samo mi zelo dovzetni za energije drugih ljudi in pač dovolimo da to na nas vpliva? Brez skrbi, niste edini, veliko nas je. Pravzaprav vsi zaznavamo energijo, misli, občutke in čustva drugih ljudi, eni še malo bolj kot drugi oziroma to vlečemo bolj nase. Sploh če smo naravni zdravilci. Tudi takšnih nas je veliko.

Da se vrnemo k rešitvi. Kaj če se vam sploh ni treba zaščititi? Kaj če bi ljudem, ki pijejo energijo pri tem pomagali? Ja, prav ste prebrali! Energija je povsod. Lahko jo povlečete iz zemlje, Vesolja, narave, vseh predmetov okrog vas, vse je energija. Enostavno prosite vse, da vam prispeva in pošiljajte osebi ogromno energije. Pomagajte ji, da se napolni. Ampak ne na način, da vso energijo izpije vam. Vso možno energijo povabite od povsod v svoje telo in jo pošiljajte v njeno telo ter potem skozi njo tudi ven. Da energija teče. Ko zaznate spremembo, lahko tok energije še obrnete. Da povabite energijo da vstopi v osebo z njene zadnje strani, v njo, skozi njo, v vas, skozi vas in ven. Potem lahko pustite oba toka, da tečeta v obe smeri. Ni se vam potrebno naprezati, vizualizirati, samo prosite energijo naj teče in bo. Ponavadi ljudje začutijo spremembo, dobijo energijo, ki so jo želeli, vi pa svoje niste izgubili. Javite mi, če vam uspeva!

Vedite, da vedno kadar delamo zaščito, v resnici delamo sebe majhne, nemočne in se zapiramo tudi pred vsem »dobrim«. Pa nismo majhni in nemočni, razen, če to izberemo. Vse Vesolje in Zemlja nam lahko prispeva, saj smo del vsega.

Bodite moč, kar v resnici ste, stopite v svoj polni potencial, dopustite, da vam prispeva vse in vsi, tako da se z njimi povezujete in igrate ter hkrati ne vlečete nase njihovih občutkov, misli, prepričanj, projekcij in energij.

Da se.

Če se vam bo zdelo, da kdaj potrebujete malo pomoči, pa ste lepo dobrodošli na Access Bars ® delavnico, s katero se zgoraj opisano raziskovanje začne, potem pa nadaljuje na nadaljnjih seminarjih… Opisano je namreč znanje pridobljeno prav tam.