Korekcija vida

👀 Si želite boljši vid brez nošenja očal, leč ali korektivnih operacij?
👀 Vam mali vzorci in slike na računalniških ekranih in telefonih povzročajo težave?
👀 Imate pogosto utrujene, skeleče, srbeče oči in zaradi tega glavobole?
👀 Ste na očeh doživeli kakršnokoli travmo ali vas moti določena svetloba? Morda težje vidite ponoči?

Korekcija vida je preprost, a izjemno učinkovit telesni proces Access Consciousness-a, ki se izvaja z nežnim polaganjem rok. 

S tem procesom aktiviramo kar 15 zdravilnih energij, ki vplivajo na naše oči in sinuse. Izničimo naša prepričanja v zvezi s staranjem, vidom in tem, kaj je mogoče in kaj ne za nas in naš vid. Proces odlično vpliva tudi na živali in otroke. Tudi na katarakto. Za otroke do 15. leta v spremstvu staršev (ali drugega odraslega) je delavnica brezplačna. Za 16. in 17. – letnike je cena polovična. Polovična cena velja tudi, če delavnico ponavljate.

Delavnica poteka tako, da se po kratkem uvodnem delu razdelimo v pare in proces 1x prejemamo in 1x izvajamo. Par dobite na delavnici. Seveda lahko pridete tudi s kom od vaših bližnjih, če ga to zanima. Po delavnici proces znate in lahko nadaljujete z izvajanjem procesa na sebi ali na drugih. 

Proces je izjemno sproščujoč in negovalen. Tudi če imate pogosto utrujene oči, vam bo ta proces dobro del. Nekaterim pomaga tudi pri boljši navlaženosti oči.

Veliko ljudi po procesu poroča tudi o več jasnosti v življenju na splošno. Začnete videti možnosti, ki so vam bile prej skrite, stvari, ki ste jih skrivali sami pred sabo, stvari za katere ste se odločili, da je bolje jih ne videti in začnete živeti sebe. Proces korekcija vida ne aktivira samo zdravilnih energij v vaših očeh, temveč tudi briše prepričanja, ki jih imamo o staranju in vidu.

Koliko ste se skozi življenje prilagajali okolici in zavzeli njihove fiksne poglede, stališča in vizije, namesto da bi zaupali temu kar vi veste in vidite kot možno? S korekcijo vida se boste zopet odprli lastnemu videnju in vedenju, ter obnovili svoje oči.

+ DARILO: Ob udeležbi na tokratni delavnici vam podarim 1x obisk naših rednih izmenjav, ki potekajo ob torkih popoldan ali ob četrtkih dopoldan. Na izmenjavah boste proces lahko še enkrat ponovili (izvajali) in prejemali ali pa boste lahko prejeli kak drug telesni proces (Access Bars, Energijski Facelift…), če boste to želeli.

Kako je lahko še boljše kot to? 😉

Datum

15 10 2021
Expired!

Ura

17:00 - 20:00

Cena

80.00€

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Ljubljana
Polona Plešec

Facilitatorka

Polona Plešec
Tel.
041-276-884
Email
polona@polonaplesec.si
PRIJAVI SE
No event found!

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja