Blog:

Koliko ljubite svoje omejitve?

V stiku z zunanjim svetom, v stiku z bližnjimi in tudi preko opazovanja sebe in ozaveščanja realnosti, v kateri živimo, ugotovim marsikaj. 
Na primer to, kako zelo ljudje ljubimo svoje omejitve. Svoje travme. Ne na kognitivni ravni, ker na kognitivni ravni, bi mi celo oporekali. Ker ni logično. Ampak naše omejitve itak niso logične. To je eden izmed razlogov, da jih težko presežemo z umom. Kar pa vsi večinoma počnemo. Omejitve so energijske. Zato najbolje deluje, da se jih lotimo iz energijskega vidika…

Pa da se vrnem na to, da ljudje ljubijo in se celo podpirajo v svojih omejitvah…

Ko sem se spraševala, kaj je v ozadju tega, se mi pojavi definicija sebe. Ljudje se definiramo s svojimi travmami in omejitvami. To nam celo daje nek občutek varnosti, povezanosti s tem, kar smo bili v preteklosti. Občutek varnosti nam daje tudi zato, ker je to poznano, to smo doživeli in se kar nekako naučimo shajati s tem… Sploh če nimamo drugih ljudi, morda bližnjih, na katere bi bili varno navezani v času svojega otroštva, če nam to ni bilo dano v sklopu naše primarne družine, se zdi, kot da se navežemo na svoje travme. Da se oklepamo vsaj nečesa. Da vsaj nekaj ljubimo. Da se z nečim lahko definiramo. In da lahko opravičujemo svoje razloge za nedelovanje, da ne gremo ven iz cone udobja, da ne gremo naprej.

“In it is all good. It is all a choice…” Vse je ok. Vse je samo izbira. Zanimiva izbira.

Sprememba se začne, ko si priznamo vse te nore stvari, ki jih počnemo. Govorimo, da si želimo sprememb, pa nič ne naredimo za spremembo. Ali pa mislimo, da bomo stvari spremenili tako, da bomo venomer govorili o in podoživljali svojo preteklost. In tu ne mislim, da je rešitev pa v zatiskanju oči in skrivanju. Prav nasprotno!

Elementi spremembe so vprašanje, prejemanje in IZBIRA! In izbira marsikdaj vključuje tudi našo akcijo. Včasih bi radi, da nek terapevt, neka metoda, Vesolje celo, reši vse, poskrbi za vse, naredi stvari namesto nas… Pa to ne deluje tako! Vesolje nas podpira v naši dominantni vibraciji in energiji. In če ljubimo omejitve, dramo in travmo, bomo dobili še več tega. Zelo preprosto!

In kako vidite, kakšna je vaša dominantna energija in vibracija? Poglejte svoje življenje… Ki je ogledalo vaših misli, čustev, občutkov, prepričanj in energije…

Včasih si tega raje ne bi priznali, ker gremo zelo hitro potem v sodbo sebe. Mislimo, da smo narobe, napačni, krivi itd. Ampak če nismo voljni pogledati, kje v resnici smo, kaj delamo, ne odpremo možnosti za spremembe. Kaj če bi bilo voljni pogledati, vse kar ustvarjate brez pogleda in sodbe, s totalnim dopuščanjem? In potem si lahko rečete, oh, zanimiva kreacija. In če si sedaj želite ustvariti še kaj novega, se vprašajte, kaj sedaj lahko še ustvarim? Ker konec koncev je vse naša kreacija. Če znate ustvariti pomanjkanje, znate ustvariti tudi obilje. Vprašanje je le, si to zares želite? In če da, kaj boste storili, da to spremenite? Čakali na vedeževalko, da vam napove, da boste zadeli na lotu? 😉

Ali veste, da večina ljudi, ki zadane na lotu in nima zavedanja o obilju in se nikoli ni naučila ravnati z denarjem, ta denar »sfrčka« in so kmalu nazaj tam, kjer so bili ali pa imajo še manj denarja? Zakaj? Ker denar ni rešitev. Ker težava ni v denarju. Njihova dominantna energija se ni spremenila.

Zato… Spremenite svojo energijo in spremenili boste svet. Svoj. In naš skupen.

Vse, kar delam, je povezano s spremembo in aktivacijo energije. Ste začutili, da sem vam lahko v doprinos pri preseganju vaših omejitev? Potem si poglejte moje aktualne dogodke in se mi pridružite… ali pridite na indvidualni tretma /coaching.