Blog:

Ženska je portal

Ste kdaj gledali risanko Lev, čarovnica in omara? Omara je tam portal. Stopiš v njo in skozi njo prideš v drugo deželo / dimenzijo. O portalih se pogovarjamo tudi na seminarju Pogovarjajte se z entitetami, zato so mi ti izrazi in fenomeni blizu.

In tako me je pred kratkim, še v polsnu, tik preden sem se zbudila obšlo zavedanje: »Ženska je portal«. Skozi žensko pridejo vsi novi ljudje na Zemljo. Ni druge poti v to življenje kot skozi nas.

Vsako življenje se začne razvijati v naši medenici, v našem trebuhu in se od tam porodi.

Kakšna moč, kakšna čast, kakšen privilegij! Pa vendar se mi zdi, da se ne zavedamo te svoje moči! Ni ti treba biti mama in ni ti treba rojevati otrok, lahko pa rodiš ogromno ostalih kreacij. Entitet (tudi slika, knjiga itd. je entiteta…). 😉 Seveda jih lahko tudi moški. In jih. Ampak kaj če je naš način ustvarjanja in delovanja drugačen? Ker smo drugačni. Imamo drugačne organe in hormone… Tudi možgane.

Me pa se že lep čas trudimo delovati in obnašati kot moški. Dokazovati, da zmoremo vse enako kot oni. Dejstvo je, da marsikaj zmoremo celo bolje kot oni. In oni kaj bolje kot me. Tudi ženske si med sabo nismo povsem enake. In moški med seboj ne.

Želim si, da bi vsak izmed nas častil in prepoznal svojo unikatno naravo, darove in način izražanja, delovanja in bivanja v tem svetu.

Želim si, da bi si tiste ženske, ki čutite enako kot jaz, dovolile več mehkobe, nežnosti, manj delovanja, skrbi za druge in več skrbi zase, za svojo magnetičnost. Da bi spoštovale svoje telo, bile zanj neizmerno hvaležne, tudi za menstruacijo. V reklamah nam prikazujejo mladenke, ki v času menstruacije skačejo okrog v belih hlačah s tamponi. Me smo tiste, ki moramo temu reči STOP, si lastiti počitek takrat, celo prost dan v službi. Pa ne zato, ker se slabo počutimo. Ni se nam treba takrat slabo počutiti. Slabo se počutimo, ker smo izčrpane. Ni treba, da imamo boleče menstruacije. Imamo jih, ker se prej toliko izčrpamo in ne poslušamo. To je za nas čas umika, v našo votlino, čas regeneracije in nabiranja novih moči. Za nov ciklus. Ko bomo potem v ovulaciji cvetele. Pripravljene na vse vrste aktivnosti, tudi otrok lahko takrat nastane…

Od sebe pričakujemo preveč. Ves čas iste aktivnosti. Ves čas isti način delovanja. Ampak naše telo deluje v ciklih, naše telo nima ves čas istih hormonov, vrednosti se skozi naše cikle spreminjajo… Tudi narava deluje v ciklih. In se zaradi tega ne sodi. Veličastna je, lepa je. Taka pač je. 🙂

Ko sem ravno pri naravi…

Kaj če bi si bolj dopustile biti kot cvetoče in dišeče rožice? Tako kot k njim prihajajo čebelice, lahko k vam prihajajo priložnosti, denar, okoliščine, partner, ki si ga želite itd. Ampak, da bi rožica cvetela, jo je potrebno zalivati. Se dovolj zalivate?

Sem vam pri tem lahko v doprinos?

Z veseljem vas bom 4 tedne, 3x na teden vodila skozi čarobno in mogočno manifestacijsko vajo Vlečenje energije. Več o njej preberite tule. Začnemo 6.9.2021. Več o seminarju Pogovarjajte se z entitetami pa tule.