Blog:

Duhovnost in denar ne gresta skupaj

Drži ali ne drži?

Drži. 🙂 Kot zgolj duhovno bitje nimate kaj delati z denarjem, ker ga ne potrebujete. Glede na to, da tole berete, pa ste očitno trenutno tudi zemeljsko in materialno bitje, ki za svoje spodobno preživetje potrebuje denar. 🙂

Kaj vam pomeni duhovnost in v to, kakšne definicije duhovnosti vse obstajajo, se v tem zapisu ne bom spuščala. Defitnitivno pa sem opazila v mnogih t.i. »duhovnih« krogih oziroma pri nekaterih ljudeh, ki se imajo za duhovne, določeno obliko superiornosti, ki se izraža na način, da je edino prav in dobro tisto, kar menijo oni. Zanimivo. Taka duhovnost mene osebno ne zanima.

Po drugi strani pa se zavedam, da smo pravzaprav vsi »duhovni«. 😉 Saj vendarle nismo (zgolj) telo. Čeprav nekaterim to še ni jasno… 🙂 Pa nič hudega.

Bolj kot to kar večinoma označujejo kot duhovno, me zanima zavestno. Zavest (zavedanje), ki vključuje vse (dobro, slabo, pravilno, napačno) in ničesar / nikogar ne sodi. Niti denarja ne. In vključuje tudi denar. Mhm. Veste, da je pomen besede joga enak? Pomeni ENOST (vključenost vseh in vsega).

Kdo nas je prepričal v to, da je denar slab? Slabi ljudje? Da, res so nekateri ljudje z veliko denarja tudi zelo pokvarjeni. Ne pa vsi. Denar samo pokaže, kdo v resnici smo. Nekateri pravijo, da te denar spremeni. Bi rekla, da. V človeka, ki ima manj nepotrebnih skrbi in več možnosti. 😉

Vsi tisti, ki si želite drugačnega in boljšega sveta, kako mislite, da ga boste lažje spremenili? Z več ali manj denarja? Kako mislite, da vas manipulativni sistemi ne bodo imeli na vrvici? Z manj ali več denarja?

Je morda čas, da izberete zase več? Tudi denarja?

Čeprav ste čudovita in ljubeča duša? Moj pogled je, da bi ravno takšni ljudje morali imeti neomejeno bogastvo. Ker potem ima naš svet svetlo prihodnost.

Če vas zanima več in se mi želite pridružiti na delavnici, ki vas bo podprla pri neomejeni energiji, bogastvu in možnostih, pa dobrodošli, da se mi pridružite že to sredo. Več info in prijave TULE.

P.s. Indija, ki je zibka spiritualnosti pozna boginjo Lakšmi, ki je boginja obilja in bogastva v vseh oblikah, tako spiritualnega kot materialnega… 😉 Na sliki je. Kaj če ste lahko bogati tako kot duša in kot človek? 😉